Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
Varaa koeajo

MINI AT WORK.

Työsuhdeauto.

VAPAUTTA ON UNOHTAA KOMPROMISSIT.

Jos et pidä kompromisseista työssä tai vapaalla, MINI on autosi. Älykkäät palvelut ja innovatiivinen tekniikka helpottavat elämääsi liikuitpa sitten kaupungissa tai maanteillä. Mutta mikä tärkeintä - sitä on tosi, tosi kiva ajaa. Älä tyydy tylsään työsuhdeautoon – kulje omia teitäsi kaikilla elämänalueilla.

Yritykset haluavat tehdä ympäristöystävällisiä valintoja – MINI on ympärstöystävällinen valinta työsuhdeautolle.

MINI Countryman Plug-In Hybrid.

MINI Countryman Plug-in Hybrid on oikea valinta kun tarvitset tilaa ihmisille sekä tavaroille. Auto on rekisteröity viidelle henkilölle ja tavarankuljetus kapasiteettiä autosta löytyy maksimissaan jopa 405-1.275 litraa.

MINI Countryman Plug-in Hybridillä liikut jopa 52km:n välimatkat täysin ilman paikallisia päästöjä sähköllä sekä pidemmät välimatkat taittuvat vaivattomasti polttomoottorilla.

Käyttöetu alkaen 620€/kk.

MINI Cooper SE.

Tarvitsetko ympärstöystävällisen tavan liikkua kaupungissa ja haluat löytää aina parkkipaikan asiakaskäynneilläsi? Valitse MINI Cooper SE täyssähköinen MINI työsuhdeautoksi.

Uudesta MINI Electricistä löytyy hyvät tilat neljälle matkustajalle ja auton alle 4 metrin pituus takaa kätevän käytettävyyden kaupungin kapeillakin kaduilla – täysin päästöttömästi.

Käyttöetu alkaen 425€/kk.

INSPIRAATIO: Balck Coffee

Balck Coffee syntyi palavasta omistautumisesta ja halusta muuttaa kahvialaa. Yrityksen eteenpäin vievänä voimana on intohimo, mikä on yksi monista yhtäläisyyksistä MINIn kanssa.

INSPIRAATIO: Åreguiderna

MINI ei ole ainoa, joka antaa asiakkailleen sen pienen ekstran, jolla talvesta saa kaiken irti. Åreguiderna, joka on Ruotsin vanhimpia aktiviteettiyrityksiä ja jonka puikoissa on muun muassa Jesper Johnsson, jakaa saman intohimon.