Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi

Koe ainutlaatuinen ajoelämys!

Varaa koeajo

Jotkut elämykset ovat niin erityisiä, että ne täytyy päästä kokemaan itse. Yksi tällainen on tyypillinen MINIn mikroautomainen ajoelämys, jonka voit kokea itse. Tervetuloa koeajolle!

Täytä nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi alla olevaan lomakkeeseen ja kerro meille kummassa liikkeessämme haluat asioida sekä mieleisin MINI-malli, jota haluat päästä kokeilemaan.

MINI-myynnin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä, jotta voitte sopia ajankohdan koeajolle. 

MINI-koeajon voit luonnollisesti suorittaa veloituksetta. Muistathan ottaa mukaasi voimassa olevan ajokortin.

 

Kiitos! Olemme vastaanottaneet koeajopyyntösi.

Tapahtui virhe. Yritä hetken kuluttua uudelleen.

Etunimi on pakollinen tieto.
Sukunimi on pakollinen tieto.
Sähköpostiosoite on pakollinen tieto.
Puhelinnumero on pakollinen tieto.
Jälleenmyyjän valinta on pakollinen.
Mallin valinta pakollinen
Hyväksy säännöt ja ehdot. ehdot

Käsittelemme henkilötietojasi antamasi suostumuksen perusteella. Henkilötietojasi voidaan käsitellä erilaisiin markkinointiviestinnän tarkoituksiin, joka pitää sisällään tapahtumakutsuja, tietoa tuotteista ja palveluista sekä niihin liittyvistä eduista ja tarjouksista, kysely- ja markkinointitutkimuksia ja suoramarkkinointia MINI:n omista, tai sen tarkoin valitsemien yhteistyökumppaneiden tuotteista ja palveluista. Voimme joissain tilanteissa ulkoistaa henkilötietojen käsittelytehtäviä muille BMW:n konserniyhtiöille ja/tai ulkopuolisille palveluntarjoajille tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja sen asettamissa rajoissa. MINI säilyttää henkilötietojasi niin kauan kuin suostumuksesi on voimassa. Sinulla on oikeus vaatia MINIä oikaisemaan, poistamaan tai täydentämään rekisterissä oleva virheellinen, tarpeeton, puutteellinen tai vanhentunut tieto. Pyydämme, että otat meihin yhteyttä sähköpostilla tietosuoja@bmw.fi.

Vieritä ylös