MINI 3-ovinen viistoperä – vihreä – vanteet ja renkaat MINI 3-ovinen viistoperä – vihreä – vanteet ja renkaat

KORKEALUOKKAISTA TURVALLISUUTTA JA PARAS MAHDOLLINEN PIDO. MINI ALKUPERÄISET VANTEET JA RENKAAT.

MINI:n täydelliset alkuperäispyörät, jotka koostuvat renkaista ja vanteista, ovat saatavilla kaikkiin seikkailuihin, vuodenajasta ja pinnasta riippumatta. Pyöriemme läpikäyvät kattavat ja mallikohtaiset testit, eivätkä ne vain täytä EU:n sääntöjä - ne ylittävät ne yli 50 täytetyllä kriteerillä. Teemme aina kaikkemme varmistaaksemme, jotta MINI-omistajana voit luottaa turvallisimpiin pyöriin ja nauttia ikonisesta MINI-kartingkokemuksesta. Lisävarusteiden konfiguraattorissamme voit visualisoida pyörämme ja lähettää tarjouspyynnön MINI-partnerllesi. Voit tietysti myös ottaa suoraan yhteyttä MINI-Partneriin saadaksesi lisätietoja ja apua oikeiden renkaiden ja vanteiden löytämiseen juuri sinun MINIisi.

TALVIVANTEET.

MINIn vanteet ja renkaat – lumi MINIn vanteet ja renkaat – lumi
Alkuperäiset MINI-talvipyöräpaketit takaavat laadun ja turvallisuuden. Ne on kehitetty tiiviissä yhteistyössä johtavien valmistajien kanssa ja testattu perusteellisesti MINIn pidon optimoimiseksi tiellä. Vanteet sopivat ihanteellisesti kunkin yksittäisen mallin ajoneuvokonseptiin. Lumirenkainakin tunnettuja MINIn talvirenkaita ja -vanteita suositellaan ehdottomasti alueille, joilla lämpötila laskee alle +7 °C:seen. Näin ajoneuvosi on turvallinen tien päällä, sillä se jarruttaa ja pitää paremmin kaikissa olosuhteissa.
MININ ALKUPERÄISET VANTEET JA RENKAAT

RENKAAT, JOISSA ON MAKSIMAALINEN PITO.

Kun lämpötila laskee, kesärenkaiden kumi kovettuu eikä pysty enää tarjoamaan optimaalista suorituskykyä. Siksi on suositeltavaa vaihtaa talvirenkaisiin, kun lämpötila on 7 °C. Erityisen kumiseoksen ansiosta talvirenkaat mahdollistavat maksimaalisen pidon, optimoidun jarruvasteen sekä poikkeuksellisen suorituskyvyn ja turvallisuuden tiellä – myös kylmimmällä säällä.

MINIn talvipyöräpaketit tarjoavat parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja turvallisuuden. 

MINIn renkaat – talvi ja kesä – pito ja pintakuviointi

Jarrutusmatka ja pintakuvioinnin syvyys (mm) märissä olosuhteissa.

Jarrutusmatka ja pintakuvioinnin syvyys (mm) märissä olosuhteissa

ENEMMÄN PYÖRIÄ. ENEMMÄN NÄKYMIÄ. MININ KESÄPYÖRÄPAKETIT.

MINIn vanteet ja renkaat – kesä MINIn vanteet ja renkaat – kesä

Mikä voisi olla parempaa kuin laittaa aurinkolasit päähän ja ottaa kevät vastaan MINIssäsi? MINI tarjoaa sinulle loputtomasti mahdollisuuksia nauttia maailmasta joka päivä. Uusia teitä ajettavaksi. Uusia paikkoja löydettäväksi. Uusia muistoja luotavaksi. MINIn alkuperäisvanteilla ja -renkailla ajosta tulee hauskempaa, ja saavut perille turvallisesti ja tyylillä, olit sitten urheilufani tai vain auringon paistetta kaipaava.

KESÄPYÖRÄPAKETIT.

LAATUA, JOHON VOIT LUOTTAA.

MINIn alkuperäisten vanteiden, renkaiden ja lisävarusteiden lisääminen MINIin on kuin maalauksen viimeistelemistä vielä parilla siveltimenvedolla. Otetaan esimerkiksi kelluvat MINI Floating Hub Cap -keskikupit – ne viimeistelevät vanteet ja koko auton ilmeen täydellisesti ja tekevät hienosta alkuperäisestä MINIstä todellisen mestariteoksen.

TÄHTILAATUA.

MINIn vanteet – renkaat – tähtimerkityt laatuedut MINIn vanteet – renkaat – tähtimerkityt laatuedut
Kaikissa alkuperäisissä MINI-pyöräpaketeissa on ainutlaatuiset tähtimerkityt renkaat, jotka takaavat laadun ja turvallisuuden. Ne on kehitetty tiiviissä yhteistyössä johtavien valmistajien, kuten Michelinin, Pirellin ja Continentalin, kanssa, ja testattu perusteellisesti MINIn pidon optimoimiseksi tiellä.

EDUT YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ.

RÄÄTÄLÖITY.

Kaikki alkuperäiset MINIn vanteet ja renkaat on kehitetty erityisesti tuottamaan kartingautoilufiiliksen ja sopimaan kunkin yksittäisen mallin tyyliin.

TESTATTU.

Jokainen rengas on läpäissyt tiukat testit ja täyttää jopa 50 erilaista laatukriteeriä (EU-rengasmerkintä edellyttää vain kolmen kriteerin täyttymistä).

URHEILULLINEN.

Renkaat on sopeutettu täydellisesti jousituskomponentteihin ja mukautuviin järjestelmiin maksimaalisen pidon ja suorituskyvyn takaamiseksi.

TURVALLINEN.

Tähtimerkityt renkaat ovat erittäin kestäviä ja huipputurvallisia, ja niissä on hyödynnetty uusinta runflat-tekniikkaa.

TALOUDELLINEN.

Erikoismateriaalien järjestelmällinen käyttö vähentää polttoaineenkulutusta ja alentaa melutasoa.

PUHKEAMATTOMAT RENKAAT.

Runflat-tekniikan ansiosta voit ajaa autollasi jopa 80 km enintään nopeudella 80 km/h, vaikka renkaissa ei olisi painetta. Tämä tarkoittaa turvallisuutta ja mukavuutta myös sinulle. Et myöskään tarvitse varapyörää, koska voit yksinkertaisesti ajaa seuraavaan MINIn huoltopisteeseen. Varapyörän puuttuessa ajoneuvo painaa vähemmän ja matkatavaroille sekä urheiluvälineille on enemmän tilaa.

Ilman runflat-tekniikkaa:
MINIn vanteet ja renkaat – rengas ilman runflat-tekniikkaa
Runflat-tekniikalla:
MINI vanteet ja renkaat – runflat-tekniikka

YHTEISTYÖ JOHTAVIEN VALMISTAJIEN KANSSA.

MINIn vanteet on suunniteltu ja testattu optimoimaan MINIn suorituskyky ja pito. Riippumatta siitä, onko MINIssäsi Michelinin, Pirellin tai Continentalin tai jonkin muun premium-merkin renkaat, sivussa oleva tähtimerkintä tarkoittaa, että rengas on MINIn hyväksymä ja tuo sinulle parhaan ajokokemuksen, koska se on tehty erityisesti MINIllesi ja valmistettu MINIn standardien mukaisesti. Tähtimerkinnällä varustetut renkaat testataan 50:llä eri laatukriteerillä, jotka jakautuvat kuuteen pääalueeseen: ajo-ominaisuudet, turvallisuus, kuluminen, tehokkuus, mukavuus ja urheilukäyttäytyminen.
MINIn vanteet – minin rengasvakuutus – kattavuus MINIn vanteet – minin rengasvakuutus – kattavuus

MININ RENGASVAKUUTUS.

MINIn rengasvakuutus voi auttaa odottamattomissa korjaus- tai vaihtokustannuksissa ajoneuvosi iästä riippumatta siinä valitettavassa tapauksessa, että autosi renkaat vaurioituvat joko vahingossa tai tahallisesti.

 

MINIn rengasvakuutus tarjoaa kattavan turvan seuraavissa tilanteissa: 

  • terävien esineiden, kuten naulojen ja lasinsirpaleiden, aiheuttamat vauriot
  • reunakiveykseen osumisen aiheuttamat vauriot (pysäköinnin aikana)
  • ilkivalta
  • varkaus.

MINIn rengasvakuutus korvaa rengaskustannuksista 100 % ensimmäisenä vuonna, 75 % toisena vuonna ja 50 % kolmantena vuonna.*

*MINIn rengasvakuutus on voimassa kaikille tähtimerkityille renkaille ja pyöräpaketeille, jotka on ostettu MINIn palvelukeskuksesta. Lisäksi MINIn rengasvakuutus koskee kaikkia alkuperäisesti varustettuja renkaita, jotka on asennettu MINIltä ostettuun autoon ja rekisteröity maaliskuusta 2020 alkaen. Rengasvakuutus ei koske vanteita eikä työkustannuksia. Lisätietoja MINIn rengasvakuutuksesta saat ottamalla yhteyttä MINIn huoltoliikkeeseen tai tarkistamalla vakuutusehtosi. MINIn rengasvakuutus on Allianz Versicherungs-AG:n tuote. 

TUOTANTO.

TÄÄLTÄ MATKASI ALKAA.

Emme halua keksiä pyörää uudelleen, vaan tehdä siitä täydellisen. Tämä henki näkyy elävästi jokaisessa alkuperäisessä MINIn pyörässä. Jokainen pyörä heijastaa korkeita kestävyysvaatimuksiamme sekä dynaamisen, staattisen ja simulointitestauksen rajoja, jotka ylittävät lakisääteiset vaatimukset. Tuloksena on korkealaatuinen pyörä, johon voit luottaa kaikissa tilanteissa – tyylikäs ja tinkimätön.

Alkuperäiset MINIn vanteet on valettu sulasta alumiinista. Nestemäinen metalli täytetään muottiin, jossa se jäähtyy ennen poistamista. Sitä valvotaan tarkasti uutta tietotekniikkaa hyödyntäen, mikä takaa vanteidemme korkean laadun. Valuprosessi vähentää kustannuksia ja mahdollistaa suuren tarkkuuden ja suunnittelun vapauden. Valetut vanteet ovat kevyitä ja jäykkiä.

Taontaprosessissa vanne taotaan kiinteästä alumiinikappaleesta. Huippuluokan vaihtoehto on jyrsiä koko puolamalli perusmateriaalin takomisen jälkeen. Taotut alumiinivanteet ovat 10–20 prosenttia kevyempiä kuin alumiinivaluvanteet ja mahdollistavat pinnojen tarkemman muotoilun.

Sylinterimäinen painosorvaus on paineenmuodostusprosessi. Pyörimisen aikana valetun vanteen sisäsylinteriin kohdistetaan painetta. Tämä prosessi venyttää ja puristaa alumiinia, mikä lisää vetolujuutta ja mahdollistaa erityisen ohuen vanteen seinämän. Tuloksena on erittäin kevyt ja vahva vanne, jolla on merkittäviä etuja mitä tulee iskunkestävyyteen, venymään ja kantavuuteen.

Tätä menetelmää voidaan käyttää sekä taottujen että valettujen vanteiden yhteydessä. Siinä vanteen rakenteellisesti merkityksetöntä massaa pienennetään työstämällä materiaalia pois puolista. Lisäksi tämä menetelmä keventää vannetta entisestään ja tuottaa ensiluokkaisia muotoilutehosteita, koska puolaliitoksen ja vanteen kourun välinen altaleikkaus luo vanteelle kolmiulotteisen ulkonäön.

Riippumatta siitä, mitä valmistustekniikoita käytetään, MINIn alkuperäisten kevytmetallivanteiden pinnat voidaan viimeistellä monin eri tavoin. Perusmenetelmä – jauhemaalaus – tekee vanteesta kestävän ympäristötekijöille, kuten syövyttävälle jäänpoistosuolalle. Aiemmin kevytmetallivanteet maalattiin usein hopeanvärisiksi kirkkaalla lakkapinnoitteella. Nykyään BMW:n tuotevalikoimaan kuuluu lukuisia malleja ja parannuksia, jotka edellyttävät monimutkaista viimeistelyprosessia.

TIETOA ASIANTUNTIJOILTA.

MINIn lisävarusteet – poikkileikkaus – renkaat

ENEMMÄN SUORITUSKYKYÄ. ENEMMÄN NAUTINTOA.

MINIn alkuperäiset kevytmetallivanteet asennetaan innovatiivisten renkaiden kanssa, ja niissä on integroitu melunvaimennus erinomaisen akustisen mukavuuden takaamiseksi. Renkaan sisäpinnalla oleva vaahtomuovikerros vaimentaa tärinän aiheuttamaa melua renkaan syvennyksessä, joka on täynnä ilmaa, jolloin se toimii renkaan resonaattorina. Tämä vähentää huomattavasti matkustamoon kuuluvaa rengasmelua.

TUULESSA VIRTAAVA.

Aerodynaamisesti optimoidut kevytmetallivanteet keventävät rakennetta ja vähentävät ilmanvastusta, mikä lisää entisestään MINIn tehokkuutta. Niiden enimmäkseen suljetut pinnat vähentävät tehokkaasti pyörien ympärille syntyvän ilman turbulenssia. Air Performance -vanteet auttavat vähentämään ilmanvastusta erittäin innovatiivisella tavalla, ja niissä yhdistyvät optimoidut aerodynaamiset ominaisuudet ja hienostunut urheilullinen tyylikkyys.

MINI Countryman – maasto – vanteet ja renkaat MINI Countryman – maasto – vanteet ja renkaat
MINIn lisävarusteet – merkki – renkaat

LAATUSINETTI.

Jotta sinun olisi helpompi vertailla renkaiden suorituskykyä päätöstä tehdessäsi: Kaikissa EU:ssa myytävissä renkaissa on 1. toukokuuta 2021 alkaen uusi merkintä, joka osoittaa, että ne täyttävät polttoainetaloudellisuutta, märkäpitoa ja melupäästöjä koskevat EU-standardit.

MININ RENKAANVAIHTOPALVELU.

MINIn palveluasiantuntijat neuvovat sinua ihanteellisten vanteiden ja MINIn tähtimerkittyjen renkaiden valitsemisessa ajoneuvoosi. Vain nämä renkaat täyttävät MINIn tiukat laatustandardit. On sanomattakin selvää, että myös vaihdamme, testaamme, huollamme ja varastoimme pyöräsi. Etsitpä sitten vararengasta tai pyöräpakettia, MINIn vanne- ja rengaspalvelu tarjoaa aina ensiluokkaisia tuotteita ja ammattitaitoista neuvontaa. Anna ajoneuvollesi sen ansaitsemaa hellää ja rakastavaa huolenpitoa. Huollata se MINIn palvelukeskuksessa.

MINIn vanteet ja renkaat – renkaanvaihtopalvelu MINIn vanteet ja renkaat – renkaanvaihtopalvelu