Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
Varaa koeajo

MINI 3-ovinen.

Nopeampi, terhakampi ja entistä hauskempi 3-ovinen MINI on ikoninen auto, joka huokuu vauhdin hurmaa. Sen matala painopiste merkitsee hyvää käsiteltävyyttä ja kartingautomaista ohjaustuntumaa. Älykäs ja karismaattinen auto käyttäytyy moitteettomasti, joten viihdyt sen kanssa varmasti, joka kerralla. Uusi MINI tarjoaa sinulle urbaania persoonallisuutta ja entistä enemmän käteviä vakiovarusteita. Nyt on aika hankkia piristystä elämään.

Rakenna Hinnastot ja esitteet Varaa koeajo VARUSTETASOT

MINI 3-ovinen

TUTUSTU TARKEMMIN.

*Sivuilla mainitut hinnat ovat suositusvähittäismyyntihintoja (svh.) sisältäen arvonlisäveron. Hintoihin lisätään jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut. Tarkasta lopullinen hinta aina MINI-jälleenmyyjältäsi. Maahantuoja varaa oikeuden hintamuutoksiin.

Kohokohdat

UUSI MESTARITEOS.

TUTTU KARTINGAUTOMAINEN OHJAUSTUNTUMA.

Mikään ei voita sitä tunnetta, kun kädet ovat ratissa ja jalka kaasupolkimella. Uusi 3-ovinen MINI saa tehonsa 1,2 / 1,5 / 2,0 litran 3- tai 4-sylinterisestä MINI TwinPower Turbo -moottorista, joka on nopea, ärhäkkä ja polttoainetehokas. Leveä rengasväli, lyhyet korinylitykset ja vahva pito auttavat pitämään auton vakaasti tiellä. Olet koukussa heti, kun olet ajanut ensimmäisestä kaarteesta ja saanut tuntea kartingautoilusta tutun ohjaustuntuman. Se on aito asia.

ENEMMÄN KUIN PELKKÄÄ VALAISTUSTA.

Innovatiiviset MINI LED -ajovalot antavat parhaan mahdollisen valaistuksen ja siten parempaa näkyvyyttä sekä turvallisuutta. Kun kaukovalot laitetaan päälle, valaistus on todella tehokas. Peruutuspeiliin integroitu kamerajärjestelmä havaitsee lähestyvät ajoneuvot ja sytyttää (tai sammuttaa) yhden tai useamman ajovalojen neljästä osasta. Tämä vähentää muille tienkäyttäjille aiheutuvia häiriöitä ja valaisee muut alueet optimaalisesti.

MINI CONNECTED

SAUMATTOMIA INNOVAATIOITA. SISÄ- JA ULKOPUOLELLA.

MINI Connected tuo MINIin monenlaista tietoa ja viihdettä erilaisten älykkäiden palvelujen ja sovellusten kautta. Voit olla vuorovaikutuksessa autosi kanssa, jakaa tietoa ja hallita aikatauluja sekä autossa ollessasi että sen ulkopuolella. Nopeat ja luotettavat yhteydet parantavat käyttökokemustasi ja voit olla varma, että matkustajat nauttivat matkastaan ja voivat pitää yhteyttä ulkomaailmaan.

MINI-KOJELAUTA

MINI YOURS CUSTOMISED.

MINI on ollut edelläkävijä yksilöityjen sisä- ja ulkopuolen yksityiskohtien osalta käyttäen niihin 3D-tulostusteknologiaa. Voit esimerkiksi lisätä yksilöllisyyttä valitsemalla matkustajan puolelle kojelaudan, joka on räätälöity omaan tyyliisi värien ja muotoilun osalta. Ulkopuolelle voit valita 3D-tulostetut valoventtiilit täydentämään autosi urheilullista ulkomuotoa. MINIn kyytiin astuminen on nyt myös jo elämys itsessään – maahan heijastuva yksilöitävä kuva ja valaistut kynnyslistat varmistavat, että matka saa hyvän alun.

Lue lisää MINI Yours Customised

OMINAISUUDET TARKEMMIN.

 • SUORITUSKYKY JA MUOTOILU
 • AVUSTINJÄRJESTELMÄT
 • VIIHDE JA VIESTINTÄ
 • TURVALLISUUS
 • MINI YOURS
UNION JACK -TAKAVALOT

UNION JACK -TAKAVALOT

KUNNIANO­SOITUS JUURILLEMME.

Union Jack -lippu on MINIn tavoin ajaton ja huokuu pitkää ja vivahteikasta historiaa. Nykyaikaiseen ajamiseen suunnitellut vaikuttavat LED-takavalot muodostavat kaksiosaisen Union Jack -lipun, jota ympäröi kromikehys.

MINI-LOGO

MINI-LOGO

ENEMMÄN KUIN LOGO.

Siivekäs MINI-logo heijastaa perinteitämme ja historiaamme, mutta olemme uudistaneet sitä hieman: sen kokoa on pienennetty nykyisen estetiikan mukaisesti. Sen lisäksi oman MINIsi ulkopinnan viimeistely saa hohtaa logon siipien läpi, mikä luo miellyttävää kontrastia. MINIn kyytiin astuminen on nyt myös jo elämys itsessään – maahan heijastuu tervehdykseksi MINI-logo.

SISÄPINNAT JA KOJELAUTA

SISÄPINNAT JA KOJELAUTA

PERINTEIKÄSTÄ TYYLIÄ.

Innokas odotus alkaa jo kauan ennen auton toimitusta. Tunne on vielä voimakkaampi, kun olet päättänyt sisustuksesta itse. Vakiona olevan tyylikkään Carbon Black -värin lisäksi Colour Line -värivaihtoehdot käsinojissa ovat saatavana kolmessa vaikutuksen tekevässä värissä: Malt Brown, Glowing Red ja Satellite Grey. MINIn perinteiden mukaisesti voit antaa etumatkustajan paikalle lisää yksilöityä tyyliä. Piano Black-värinen kojetaulu on taustavalaistu ja sen muotoilu on saanut inspiraatiota tyylitellystä Union Jack -lipusta.

MUKAUTUVAT LED-AJOVALOT

MUKAUTUVAT LED-AJOVALOT

ANNA LED-VALOJEN LOISTAA.

Nämä ajovalot tuovat muotoiluun hienostunutta tyyliä ja viimeisintä matriisivaloteknologiaa – upein tuloksin. Kulmiin sijoitetut LED-valot antavat mahdollisuuden mukauttaa valon jakautumista niin, että valo suuntautuu sivulle kääntyessäsi heikosti valaistussa risteyksessä. Näet tien osat, jotka olisivat ennen jääneet pimeyteen – ja turvallisuus paranee. Ajovalojen ainutlaatuista ulkomuotoa täydentävät tyylikkäät valkoiset suuntavilkut.

LED-AJOVALOT

LED-AJOVALOT

VALOA PÄIVÄÄSI.

Olemme uudistaneet LED-ajovalot ja antaneet niille modernimman puhdaslinjaisen muotoilun. Päiväajovaloja täydentävät LED-suuntavilkut, jotka vilkkuvat hyvin erottuvan ympyrän muodossa ainutlaatuisen valomuotoilumme ansiosta. Sisäpuolen musta reunus korostaa ikonista MINI-tyyliä. Tehokkaat lyhyiden ja pitkien valojen asetukset perustuvat Bi-LED-valoihin, ja ne varmistavat paremman näkyvyyden ja turvallisuuden. Siis valot päälle – lähdetään ajelulle.

VAIHTEISTO JA MOOTTORI

VAIHTEISTO JA MOOTTORI

7-VAIHTEINEN STEPTRONIC-KAKSO­ISKYTKIN­VAIHT­EISTO

Vaihteen vaihtaminen sujuu erityisen dynaamisesti 7-vaihteisella Steptronic-automaattivaihteistolla. Se käyttää tarkkaan viritettyä sähköistä vaihtojärjestelmää, joka tekee vaihteiden vaihdosta saumatonta. Valintavivulla voit halutessasi käyttää manuaalista vaihteen vaihtoa ja muulloin automaattista. Start/Stop-toiminto tekee ajamisesta taloudellisempaa, vähentäen polttoaineen kulutusta ja päästöjä. 

VAIHTEISTO JA MOOTTORI

VAIHTEISTO JA MOOTTORI

8-VAIHTEINEN STEPTRONIC-VAIHTEISTO.

John Cooper Works -mallimme nousee uudelle dynaamisuuden ja tehokkuuden tasolle, sillä siinä on 8-vaihteinen Steptronic-automaattivaihteisto, joka tekee ajamisesta vieläkin sujuvampaa ja urheilullisempaa. Lisävaihteet vähentävät kiihdytyskierroksia suurilla nopeuksilla ja mahdollistavat optimaalisen voiman. Steptronic-toiminnot antavat mahdollisuuden valita automaattivaihteiston helppouden ja manuaalisen ajotuntuman välillä. Start/Stop-toiminto tekee ajamisesta taloudellisempaa, vähentäen polttoaineen kulutusta ja päästöjä. Vaihto kahdeksan vaihteen välillä vähentää moottorin kiihdytyskierroksia vaihtojen yhteydessä, joten kiihtyvyys on tehokkaampaa.

VANTEET

VANTEET

VANTEET.

Ainutlaatuisuus näkyy joka yksityiskohdassa. Oman MINIn voi yksilöidä monella eri tavalla kuvastamaan omaa tyyliäsi. Kaikki yksityiskohdat on suunniteltu tehostamaan MINI-mallisi suorituskykyä. Riippumatta siitä valitsetko Roulette- tai Propeller Spoke -vanteet, tai uudet Rail Spoke -vanteet upeissa Jet Black -väreissä, MINI tarjoaa vanteita joka tyyliin. Kokeile muutamia, niin näet miltä ne näyttävät omassa MINIssäsi. Rakenna oma MINI -konfiguraattori nyt.

AJOTILAT

AJOTILAT

VIIHDY TIEN PÄÄLLÄ.

Vihreää ajamista. Vauhdin hurmaa. Tai jotain siltä väliltä. Kun haluat kaiken sujuvan vaivatta tien päällä, vaihda polttoainetta säästävään GREEN-tilaan. Tämä tila optimoi polttoaineensyötön ja vaihtaa vapaalle, kun jalkasi ei ole kaasulla. Jos haluat lisävauhtia, vaihda SPORT-tilaan, jolloin ohjaus ja kiihtyvyys muuttuvat herkemmiksi. Jopa auton ääni voimistuu. Jos haluat valita keskitien, valitse MID-tila ja nauti ajamisesta.

AMBIENT-TUNNELMAVALAISTUS

AMBIENT-TUNNELMAVALAISTUS

AMBIENT-TUNNEL­MAVALAISTUS.

Uusi 3-ovinen MINI sisältää MINI Excitement -paketin. Siihen sisältyy Ambient-tunnelmavalaistus, jonka avulla voit säätää sisäpuolen valaistusta. Kun kaupungin valot loistavat kirkkaina ulkopuolella, voit luoda auton sisään täydellisen ilmapiirin oman mielialasi mukaan.

MINI-KESKINÄYTTÖ

MINI-KESKINÄYTTÖ

LED-RENGAS MINI-KESKINÄYTÖN YMPÄRILLÄ.

Katso MINI-keskinäytön ympärillä olevaa LED-rengasta tarkemmin. Se pitää sinulle seuraa. Se on kuin uskollinen matkakumppani. Sillä on omat mielialansa. Se loistaa voimakkaasti ja vaihtaa väriä eri tapahtumiin reagoiden. Esimerkiksi kun vaihdat ajotilaa, kiihdytät, saat puhelun tai säädät musiikin äänenvoimakkuutta. Jos haluat hillitymmän ohjaamon, valitse yksi pysyvä värisävy.

UUDET MINI-VÄRIT

UUDET MINI-VÄRIT

VÄRILLINEN ELÄMYS.

Sisustuksen värivalikoimaan tulleet uudet lisäykset ovat elämäniloisia, ylellisiä ja ilmaisuvoimaisia. Saammeko siis esitellä uudet värimme: Solaris Orange, Starlight Blue ja Emerald Grey. Näillä vaihtoehdoilla voit lisätä yksilöllisyyttä, tyyliä ja asennetta. Katso koko MINI-värivalikoima – perusvärit, valinnaiset sekä erikoisvärit.

SISÄPUOLI

SISÄPUOLI

COLOUR LINES.

Innokas odotus alkaa jo kauan ennen auton toimitusta. Tunne on vielä voimakkaampi, kun olet päättänyt sisustuksesta itse. Vakiona olevan tyylikkään Carbon Black -värin lisäksi Colour Line -värivaihtoehdot muun muassa käsinojissa ovat saatavana kolmessa vaikutuksen tekevässä värissä: Malt Brown, Glowing Red ja Satellite Grey.

SISÄPINNAT

SISÄPINNAT

SISÄPINNAT.

Katso pintaa syvemmälle ja lisää yksilöllisyyttä MINIn koristeverhoiluun ja ovien kaariin. Valittavana on kuusi värivaihtoehtoa: Piano Black, MINI Yours Interior Style Piano Black Illuminated, Dark Silver, Black Chequered, vaaleampi Hazy Grey sekä MINI Yours Interior Style Fibre Alloy. Valinta voi olla vaikea, mutta kaikki vaihtoehdot näyttävät upeilta.

SISÄPUOLEN YKSITYISKOHDAT

SISÄPUOLEN YKSITYISKOHDAT

RAKENNE-ELEMENTIT.

Jos haluat lisätä sisustukseen vieläkin enemmän tyyliä, voit valita keskikonsolin verhoilun ja ovenkahvat. Piano Black -elementteihin sisältyvät myös valinnaiset sisäpinnat. Nämä elementit ovat saatavana Hazy Grey -värisenä MINI Cooper -malleihin. Piano Black on perusvärinä Cooper S- ja JCW-malleissa – lisäten upeaa kiiltoa joka puolelle.

SISÄPUOLI

SISÄPUOLI

KORISTEREN­KAAT.

Kaiken kruunaavat ilmakanavien, kaiutinten ja vaihdevivun ympärillä olevat renkaat. Ne ovat kaikissa malleissa vakiona upean Piano Black -värisenä. Näihin yksityiskohtiin voi myös lisätä toisenlaista kimallusta erittäin näyttävällä kromiviimeistelyllä.

MINI HEAD-UP -NÄYTTÖ

MINI HEAD-UP -NÄYTTÖ

TURVALLISESTI AJAN TASALLA.

MINI Head-Up -näyttö auttaa sinua pysymään ajan tasalla kaikesta sekä nauttimaan turvallisesta ja mukavasta ajokokemuksesta. Se on läpinäkyvä näyttö, joka asennetaan MINIn kojelautaan suoraan näkökenttääsi. Se antaa tiedon ajonopeudesta, reittiohjeita ja muuta tietoa esimerkiksi puhelimeen ja viihteeseen liittyen. Sen ansiosta voit pitää silmäsi tiiviisti tiessä.

NAVIGOINTI

NAVIGOINTI

OIKEALLA REITILLÄ.

Navigointijärjestelmä Professional on aina askeleen edellä. Tämä lisävaruste sisältää upean 8,8-tuumaisen suuren ja tarkan näytön, jonka voi jakaa haluttaessa kahteen osaan kahta eri tehtävää varten. Se tarjoaa jopa 25 Gt viihdettä, 3D-navigointia, satelliittikuvia ja MINI Touch -monitoimisäätimen. Anna sen näyttää tietä.

MINI-PYSÄKÖINTIAVUSTIN

MINI-PYSÄKÖINTIAVUSTIN

MINI-PYSÄKÖINTIA­VUSTIN.

MINI-KESKINÄYTTÖ

MINI-KESKINÄYTTÖ

BLUETOOTH HANDS-FREE.

MONITOIMIOHJAUSPYÖRÄ

MONITOIMIOHJAUSPYÖRÄ

MONIPUOLISTA KÄYTTÖÄ.

MININ VIIHDE JA VIESTINTÄ

MININ VIIHDE JA VIESTINTÄ

HUVIA JA HYÖTYÄ.

RADIO MINI VISUAL BOOST

RADIO MINI VISUAL BOOST

RADIO MINI VISUAL BOOST 6,5".

MINI NAVIGATION

MINI NAVIGATION

MINI NAVIGATION SYSTEM 6,5".

MINI WIRED -PAKETTI

MINI WIRED -PAKETTI

WIRED-PAKETTI 8,8".

DYNAAMINEN AJOVAKAUDEN HALLINTAJÄRJESTELMÄ

DYNAAMINEN AJOVAKAUDEN HALLINTAJÄRJESTELMÄ

DYNAAMINEN AJOVAKAUDEN HALLINTA­JÄRJE­STELMÄ.

MINI ACTIVE SAFETY

MINI ACTIVE SAFETY

TÖRMÄYKSEN LIEVENNYS JA VAROITUS­JÄRJE­STELMÄT.

MINI DRIVING ASSISTANT

MINI DRIVING ASSISTANT

NÄKYMÄTÖN OPAS.

MINI YOURS

MINI YOURS

MINI YOURS – YKSILÖITYÄ TYYLIÄ.

MINI-MATERIAALIT

MINI-MATERIAALIT

MIELLYTTÄVÄ TUNTUMA.

MINI YOURS -OHJAUSPYÖRÄ

MINI YOURS -OHJAUSPYÖRÄ

NÄYTTÄVÄÄ OHJAUSTA.

MINI YOURS -SISUSTUS

MINI YOURS -SISUSTUS

HUIPPULAA­DUKAS SISUSTUS.

VARUSTETASOT.

Union Jack-design

ESSENTIAL.

 • Pepper paketti
 • Velour- matot
 • Istuimen korkeudensäätö matkustajan puolelle
 • Säilytystilapaketti
 • MINI Excitement paketti
 • Sadetunnistin
 • Ilmastointiautomatiikka
 • Ajotietokone
 • Valopaketti
 • Nahkainen urheiluohjauspyörä
 • 16" Kevytmetallivanteet Loop Spoke
 • Peruutustutka (PDC) taakse
 • Etukyynärnoja
 • LED Sumuvalot
 • LED-ajovalot
 • Connected Media
Park assistant

EXPERIENCE.

Essential plus:

 • Chili paketti
 • JWC trim
 • Sport seats for driver and front passenger
 • Kangas/nahka yhdistelmä Diamond
 • 17" Kevytmetallivanteet Cosmos Spoke
 • Läpilastausmahdollisuus
 • MINI Yours sisäkoristeet Piano Black valaistut
 • Peruutustutka (PDC) eteen ja taakse
 • Pysäköintiavustin
 • Comfort access system
 • Automaattisesti himmentyvä taustapeili
Head-up display

MAXIMISE.

Experience plus:

 • Chili paketti
 • JWC trim
 • Adaptiiviset LED-ajovalot
 • Ulkopeilipaketti
 • Automaattisesti himmentyvät taustapeili ja ulkopeilit
 • MINI Head-Up Näyttö
 • Driving Assistant-järjestelmä
 • Aktiivinen vakionopeudensäädin
 • Harman Kardon-kaiutinjärjestelmä
 • Peruutuskamera
 • Connected Navigation Plus

FAKTOJA.

 • 4 ISTUINTA
 • 211–731 LITRAN TAVARATILA

Cooper-rengasleveys: 1 485 mm edessä ja takana. Kaikki mitat millimetreissä. Cooper S -luvut suluissa.

MOOTTORIT.

Rajoitettu erä

?

MINI siirtyy noudattamaan uutta eurooppalaista testimenetelmää WLTP. Teknisillä muutoksilla varmistamme, että kaikki automallimme täyttävät sen vaatimukset. Kesäkuun 2018 alusta keskeytämme ALL4- ja JCW-mallien tuotannon vuodenvaihteeseen saakka.

Tästä voit lukea lisää WLTP:stä.

JOHN COOPER WORKS

HV 231 (231)
0-100 KM/H 6,3 (6,3)
CO2 G/KM 150 (130)
Rakenna oma MINI Hinnastot