Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
Varaa koeajo

Samanlainen. Tunnettu. Mutta niin erilainen.

MINI 5-ovinen.

Yksityisleasing alkaen 311 €/kk.

Alkuperäinen tyyli-ikoni – nyt nykyaikaiseen kaupunkiajoon mukautettuna. MINIn tunnettuun asenteeseen on nyt lisätty enemmän ovia sekä enemmän tilaa jaloille ja pään yläpuolelle. Tämä 5-ovinen malli kaunistaa teitä, katuja ja parkkipaikkoja ympäri maailmaa. Tarjolla on lähes loputtomasti mahdollisuuksia yksilöintiin. Autoon mahtuu nyt enemmän, tinkimättä kuitenkaan ketterästä kartingautomaisesta ajotuntumasta, josta MINI on tunnettu.

*Sivuilla mainitut hinnat ovat suositusvähittäismyyntihintoja (svh.) sisältäen arvonlisäveron. Hintoihin lisätään jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut. Tarkasta lopullinen hinta aina MINI-jälleenmyyjältäsi. Maahantuoja varaa oikeuden hintamuutoksiin.

KOHOKOHDAT

Videot

MINI 5-ovinen.

OMINAISUUDET TARKEMMIN

 • SUORITUSKYKY JA MUOTOILU
 • AVUSTINJÄRJESTELMÄT
 • VIIHDE JA VIESTINTÄ
 • TURVALLISUUS
 • MINI YOURS
UNION JACK -TAKAVALOT

UNION JACK -TAKAVALOT

KUNNIANO­SOITUS JUURILLEMME.

MINIn tavoin Union Jack -lippu on ajaton ja huokuu pitkää ja vivahteikasta historiaa. Nykyaikaiseen ajamiseen suunnitellut vaikuttavat LED-takavalot muodostavat kaksiosaisen Union Jack -lipun, jota ympäröi kromikehys.

MINI-LOGO

MINI-LOGO

ENEMMÄN KUIN LOGO.

Siivekäs MINI-logo heijastaa perinteitämme ja historiaamme, mutta olemme uudistaneet sitä hieman: sen kokoa on pienennetty nykyisen estetiikan mukaisesti. Sen lisäksi oman MINIsi ulkopinnan viimeistely saa hohtaa logon siipien läpi, mikä luo miellyttävää kontrastia. MINIn kyytiin astuminen on nyt myös jo elämys itsessään – maahan heijastuu tervehdykseksi MINI-logo.

SISÄPINNAT JA KOJELAUTA

SISÄPINNAT JA KOJELAUTA

PERINTEIKÄSTÄ TYYLIÄ.

Innokas odotus alkaa jo kauan ennen auton toimitusta. Tunne on vielä voimakkaampi, kun olet päättänyt sisustuksesta itse. Vakiona olevan tyylikkään Carbon Black -värin lisäksi Colour Line -värivaihtoehdot käsinojissa ovat saatavana kolmessa vaikutuksen tekevässä värissä: Malt Brown, Glowing Red ja Satellite Grey. MINIn perinteiden mukaisesti voit antaa etumatkustajan paikalle lisää yksilöityä tyyliä. Piano Black-värinen kojetaulu on taustavalaistu ja sen muotoilu on saanut inspiraatiota tyylitellystä Union Jack -lipusta.

MUKAUTUVAT LED-AJOVALOT

MUKAUTUVAT LED-AJOVALOT

ANNA LED-VALOJEN LOISTAA.

Nämä ajovalot tuovat muotoiluun hienostunutta tyyliä ja viimeisintä matriisivaloteknologiaa – upein tuloksin. Kulmiin sijoitetut LED-valot antavat mahdollisuuden mukauttaa valon jakautumista niin, että valo suuntautuu sivulle kääntyessäsi heikosti valaistussa risteyksessä. Näet tien osat, jotka olisivat ennen jääneet pimeyteen – ja turvallisuus paranee. Ajovalojen ainutlaatuista ulkomuotoa täydentävät tyylikkäät valkoiset suuntavilkut.

LED-AJOVALOT

LED-AJOVALOT

VALOA PÄIVÄÄSI.

Olemme uudistaneet LED-ajovalot ja antaneet niille modernimman puhdaslinjaisen muotoilun. Päiväajovaloja täydentävät LED-suuntavilkut, jotka vilkkuvat hyvin erottuvan ympyrän muodossa ainutlaatuisen valomuotoilumme ansiosta. Sisäpuolen musta reunus korostaa ikonista MINI-tyyliä. Tehokkaat lyhyiden ja pitkien valojen asetukset perustuvat Bi-LED-valoihin, ja ne varmistavat paremman näkyvyyden ja turvallisuuden. Siis valot päälle – lähdetään ajelulle.

VAIHTEISTO JA MOOTTORI

VAIHTEISTO JA MOOTTORI

7-VAIHTEINEN STEPTRONIC-KAKSOISK­YTKIN­VAIH­TEISTO.

Vaihteen vaihtaminen sujuu erityisen dynaamisesti 7-vaihteisella Steptronic-automaattivaihteistolla. Se käyttää tarkkaan viritettyä sähköistä vaihtojärjestelmää, joka tekee vaihteiden vaihdosta saumatonta. Valintavivulla voit halutessasi käyttää manuaalista vaihteen vaihtoa ja muulloin automaattista. Start/Stop-toiminto tekee ajamisesta taloudellisempaa, vähentäen polttoaineen kulutusta ja päästöjä. MINI Cooper S -mallissamme on 7-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto. Se koostuu kahdesta yhteen kytkeytyvästä mekaanisesta osasta ja vaihtaa uudelle vaihteelle samalla, kun edellinen vaihde on vielä aktiivisena parantamassa kiihtyvyyttä.

VANTEET

VANTEET

VANTEET.

Ainutlaatuisuus näkyy joka yksityiskohdassa. Oman MINIn voi yksilöidä monella eri tavalla kuvastamaan omaa tyyliäsi. Kaikki yksityiskohdat on suunniteltu tehostamaan MINI-mallisi suorituskykyä. Riippumatta siitä valitsetko Roulette- tai Propeller Spoke -vanteet, tai uudet Rail Spoke -vanteet upeissa Jet Black -väreissä, MINI tarjoaa vanteita joka tyyliin. Kokeile muutamia, niin näet miltä ne näyttävät omassa MINIssäsi. Rakenna oma MINI nyt.

AJOTILAT

AJOTILAT

VIIHDY TIEN PÄÄLLÄ.

Vihreää ajamista. Vauhdin hurmaa. Tai jotain siltä väliltä. Kun haluat kaiken sujuvan vaivatta tien päällä, vaihda polttoainetta säästävään GREEN-tilaan. Tämä tila optimoi polttoaineensyötön ja vaihtaa vapaalle, kun jalkasi ei ole kaasulla. Jos haluat lisävauhtia, vaihda SPORT-tilaan, jolloin ohjaus ja kiihtyvyys muuttuvat herkemmiksi. Jopa moottorin hyrinä voimistuu. Jos haluat valita keskitien, valitse MID-tila ja nauti ajamisesta.

AMBIENT-TUNNELMAVALAISTUS

AMBIENT-TUNNELMAVALAISTUS

AMBIENT-TUNNEL­MAVALAI­STUS.

Uusi 5-ovinen MINI sisältää MINI Excitement -paketin. Siihen sisältyy Ambient-tunnelmavalaistus, jonka avulla voit säätää sisäpuolen valaistusta. Kun kaupungin valot loistavat kirkkaina ulkopuolella, voit luoda auton sisään täydellisen ilmapiirin oman mielialasi mukaan.

MINI-KESKINÄYTTÖ

MINI-KESKINÄYTTÖ

LED-RENGAS MINI-KESKINÄYTÖN YMPÄRILLÄ.

Katso MINI-keskinäytön ympärillä olevaa LED-rengasta tarkemmin. Se pitää sinulle seuraa. Se on kuin uskollinen matkakumppani. Sillä on omat mielialansa. Se loistaa voimakkaasti ja vaihtaa väriä eri tapahtumiin reagoiden. Esimerkiksi kun vaihdat ajotilaa, kiihdytät, saat puhelun tai säädät musiikin äänenvoimakkuutta. Jos haluat hillitymmän ohjaamon, valitse yksi pysyvä värisävy.

UUDET MINI-VÄRIT

UUDET MINI-VÄRIT

VÄRILLINEN ELÄMYS.

Sisustuksen värivalikoimaan tulleet uudet lisäykset ovat elämäniloisia, ylellisiä ja ilmaisuvoimaisia. Saammeko siis esitellä uudet värimme: Solaris Orange, Starlight Blue ja Moonwalk Grey. Näillä vaihtoehdoilla voit lisätä yksilöllisyyttä, tyyliä ja asennetta. Katso koko MINI-värivalikoima – perusvärit, valinnaiset sekä erikoisvärit.

SISÄPUOLI

SISÄPUOLI

COLOUR LINES.

Innokas odotus alkaa jo kauan ennen auton toimitusta. Tunne on vielä voimakkaampi, kun olet päättänyt sisustuksesta itse. Vakiona olevan tyylikkään Carbon Black -värin lisäksi Colour Line -värivaihtoehdot muun muassa käsinojissa ovat saatavana kolmessa vaikutuksen tekevässä värissä: Malt Brown, Glowing Red ja Satellite Grey.

SISÄPINNAT

SISÄPINNAT

SISÄPINNAT.

Katso pintaa syvemmälle ja lisää yksilöllisyyttä MINIn koristeverhoiluun ja ovien kaariin. Valittavana on kuusi värivaihtoehtoa: Piano Black, MINI Yours Interior Style Piano Black Illuminated, Dark Silver, Black Chequered, vaaleampi Hazy Grey sekä MINI Yours Interior Style Fibre Alloy. Valinta voi olla vaikea, mutta kaikki vaihtoehdot näyttävät upeilta.

SISÄPUOLEN YKSITYISKOHDAT

SISÄPUOLEN YKSITYISKOHDAT

RAKENNE-ELEMENTIT.

Jos haluat lisätä sisustukseen vieläkin enemmän tyyliä, voit valita keskikonsolin verhoilun ja ovenkahvat. Piano Black -elementteihin sisältyvät myös valinnaiset sisäpinnat. Nämä elementit ovat saatavana Hazy Grey -värisenä MINI Cooper -malleihin. Piano Black on perusvärinä Cooper S- ja JCW-malleissa – lisäten upeaa kiiltoa joka puolelle.

SISÄPUOLI

SISÄPUOLI

KORISTEREN­KAAT.

Kaiken kruunaavat ilmakanavien, kaiutinten ja vaihdevivun ympärillä olevat renkaat. Ne ovat kaikissa malleissa vakiona upean Piano Black -värisenä. Näihin yksityiskohtiin voi myös lisätä toisenlaista kimallusta erittäin näyttävällä kromiviimeistelyllä.

MINI HEAD-UP -NÄYTTÖ

MINI HEAD-UP -NÄYTTÖ

TURVALLISESTI AJAN TASALLA.

MINI Head-Up -näyttö auttaa sinua pysymään ajan tasalla kaikesta sekä nauttimaan turvallisesta ja mukavasta ajokokemuksesta. Se on läpinäkyvä näyttö, joka asennetaan MINIn kojelautaan suoraan näkökenttääsi. Se antaa tiedon ajonopeudesta, reittiohjeita ja muuta tietoa esimerkiksi puhelimeen ja viihteeseen liittyen. Sen ansiosta voit pitää silmäsi tiiviisti tiessä.

NAVIGOINTI

NAVIGOINTI

OIKEALLA REITILLÄ.

Navigointijärjestelmä Professional on aina askeleen edellä. Tämä lisävaruste sisältää upean 8,8-tuumaisen suuren ja tarkan näytön, jonka voi jakaa haluttaessa kahteen osaan kahta eri tehtävää varten. Se tarjoaa jopa 25 Gt viihdettä, 3D-navigointia, satelliittikuvia ja MINI Touch -monitoimisäätimen. Anna sen näyttää tietä.

MINI-PYSÄKÖINTIAVUSTIN

MINI-PYSÄKÖINTIAVUSTIN

MINI-PYSÄKÖ­IN­TIAVUSTIN.

Kun pääset perille kohteeseesi, MINI-pysäköintiavustin auttaa pysäköimään MINIn tiukimpiinkin pysäköintipaikkoihin ilman ongelmia. Et myöskään joudu enää kurottelemaan kaulaasi, kun peruutat pysäköintiruutuun – valinnainen MINI-peruutuskamera tarjoaa selkeän näkymän auton taakse. Voit siis peruuttaa turvallisemmin ja laajempi näkökenttä lisää varmuutta pysäköintiin.

MINI-KESKINÄYTTÖ

MINI-KESKINÄYTTÖ

BLUETOOTH HANDS-FREE.

MINI voi luoda Bluetooth-yhteyden laitteisiisi. Siten voit vastata puheluihin turvallisesti joko monitoiohjauspyörän tai MINI Touch -monitoimisäätimen kautta. Mikä vielä parempaa, voit kuunnella omia soittolistojasi, tehdä työasioita, tutkia yhteystietoja ja käyttää muita puhelimesi käteviä toimintoja.

MONITOIMIOHJAUSPYÖRÄ

MONITOIMIOHJAUSPYÖRÄ

MONIPUOLISTA KÄYTTÖÄ.

Sen lisäksi, että saat urheilullisesta ohjauspyörästä loistavan otteen, monitoimiohjauspyörämme antaa käyttöösi monia käteviä ja helppokäyttöisiä toimintoja puhelimen ja äänentoiston hallitsemiseksi. Voit hallita MINIn radiota, vastata saapuviin puheluihin ja ottaa vakionopeudensäätimen käyttöön – irrottamatta käsiäsi ratista.

MININ VIIHDE JA VIESTINTÄ

MININ VIIHDE JA VIESTINTÄ

HUVIA JA HYÖTYÄ.

Jos haluat lisätä äänenvoimakkuutta tien päällä tai lisätä energiaa työmatka-ajoosi, MINIn innovatiiviset viihde- ja viestintäjärjestelmät antavat mahdollisuuden hallita musiikkia, viihdyttää matkustajia, lähettää viestejä ja tehdä paljon muuta turvallisesti ja helposti. Olemme päivittäneet näitä palveluja, jotta autossa olisi vieläkin viihtyisämpää. Pidämme sinut ajan tasalla viimeisimmästä viihde- ja viestintätarjonnastamme, jotka lisäävät MINIisi juuri sopivia toimintoja.

RADIO MINI VISUAL BOOST

RADIO MINI VISUAL BOOST

RADIO MINI VISUAL BOOST 6,5".

Radio MINI Boost tuo varsinaista taikaa sormiesi ulottuville. MINI Connected -järjestelmä tarjoaa yhteyden ulkomaailmaan turvallisen, mukavan ja intuitiivisen käyttöliittymän kautta 6,5-tuumaisella tai valinnaisella 8,8-tuumaisella kosketusnäytöllä. Apple CarPlay® antaa mahdollisuuden näyttää iPhonen käyttöliittymän kuunnellessasi musiikkia, vastatessasi puheluihin, lukiessasi viestejä tai käyttäessäsi navigointijärjestelmää. MINI Connected -palvelut antavat mahdollisuuden käyttää monia muitakin älypuhelinsovelluksia. Neljä kaiutinta ja kaksi subwooferia varmistavat hyvältä kuulostavan äänentoiston.

MINI NAVIGATION

MINI NAVIGATION

MINI NAVIGATION -JÄRJESTELMÄ 6,5".

MINI Navigation -järjestelmä tarjoaa kaiken minkä MINI Visual Boost -mallikin, ja sen lisäksi monia älykkäitä palveluja ja sovelluksia. Saat ääniohjattuja reittiohjeita ja tiedon miten paljon kohteeseen on matkaa jäljellä upealla korkean tarkkuuden 6,5-tuumaisella kosketusnäytöllä. Hakutoiminto auttaa etsimään lähellä olevia kiinnostavia kohteita ja lisäksi saat reaaliaikaisia säätietoja. Kartat voi päivittää helposti USB:n kautta.

MINI WIRED -PAKETTI

MINI WIRED -PAKETTI

WIRED-PAKETTI 8,8".

Wired-pakettiin sisältyy MINI Navigation -järjestelmä ja Radio MINI Boost, sekä muita innovatiivisia lisäpalveluita. Upea 8,8-tuumainen näyttö voidaan jakaa kahteen osaan ja sen kautta voi käyttää kaikkia toimintoja keskikonsolin MINI Touch -monitoimisäätimellä. Voit liittää älypuhelimesi adapterilla keskikäsinojaan, niin voit soittaa ja vastaanottaa puheluja. Voit myös käyttää puhelin- ja navigointitoimintoja ja ladata tähän soveltuvia laitteita langattomasti. 3D-satellittikartta auttaa pysymään selvillä siitä missä olet.

MINI DRIVING ASSISTANT

MINI DRIVING ASSISTANT

NÄKYMÄTÖN OPAS.

MINI Driving Assistant on kuin lisäsilmäpari, joka tekee ajamisesta turvallisempaa ja mukavampaa. Kamerapohjainen aktiivinen vakionopeuden säätö hidastaa nopeutta, jotta et aja liian lähellä edellä olevia. Ajaessa toimii myös jalankulkijoista varoittavan ja törmäyksiä lieventävän järjestelmän kamera. Se avustaa jarrutuksessa, kun järjestelmä havaitsee vaaran. Traffic Sign Memory -järjestelmä muistaa liikennemerkit ja näyttää nopeusrajoitukset ja ohituskiellot.

DYNAAMINEN AJOVAKAUDEN HALLINTAJÄRJESTELMÄ

DYNAAMINEN AJOVAKAUDEN HALLINTAJÄRJESTELMÄ

DYNAAMINEN AJOVAKAUDEN HALLINTA­JÄRJES­TELMÄ.

Dynaaminen ajonvakauden hallintajärjestelmä (Dynamic Traction Control = DTC) antaa parasta ajotehoa kaikilla pinnoilla, myös liukkaalla kelillä tai soratiellä. Dynaaminen ajovakauden hallintajärjestelmä tekee MINIstä ketterämmän. Älykkäät anturit havaitsevat, jos auto joutuu luisuun. Huolella kalibroidut jarrut käyttävät tarvittaessa lisätehoa yksittäisissä renkaissa, joten MINI kulkee kaarteissa todella dynaamisesti.

MINI ACTIVE SAFETY

MINI ACTIVE SAFETY

TÖRMÄYKSEN LIEVENNYS JA VAROITUS­JÄRJES­TELMÄT.

MININ Active Safety -toiminnot auttavat välttämään erilaisia vaaroja. Mutta siinä tapauksessa, että jotakin kuitenkin sattuisi, MINI Driving Assistant -paketti tarjoaa älykkäitä toimintoja, kuten törmäyksiä lieventävän City Collision Mitigation -järjestelmän. Se ennakoi äkillisiä muutoksia kaupunkiliikenteen nopeuksissa ja hidastaa tarvittaessa MINIä. Lisäturvallisuutta antaa myös Forward Collision Warning -järjestelmä, joka auttaa ehkäisemään onnettomuuksia varoittamalla, jos edessä oleva auto on liian lähellä.

MINI YOURS

MINI YOURS

MINI YOURS – YKSILÖITYÄ TYYLIÄ.

MINI Yours -ohjelma tarjoaa upeat mahdollisuudet oman autosi yksilöimiseen oman tyylisi mukaan korkealaatuisilla materiaaleilla ja tyylikkäällä muotoilulla. Ulkopuolen maalausvaihtoehdot, metallivanteet ja sisustuksen värivaihtoehdot tarjoavat lähes rajattoman määrän eri yhdistelmiä, joiden avulla oma MINIsi voi olla ainutlaatuinen luomus. Päästä mielikuvituksesi valloilleen.

MINI-MATERIAALIT

MINI-MATERIAALIT

MIELLYTTÄVÄ TUNTUMA.

MINIn materiaalit ovat ehdottoman tärkeitä. Panostus yksilöintiin ja yksityiskohtien huomioiminen ovat pääosassa MINI Yours -vaihtoehdossamme. Istuinten verhoilu on yksi upea tapa tehdä omasta MINIstä yksilöllinen. Olemme valinneet huolella parhaat nahkalaadut ja varmistaneet, että viimeistelyssä on käsintehtyä tuntumaa ja klassista tyyliä.

MINI YOURS -OHJAUSPYÖRÄ

MINI YOURS -OHJAUSPYÖRÄ

NÄYTTÄVÄÄ OHJAUSTA.

MINI Yours -ohjelma perustuu korkealaatuisiin materiaaleihin, tyylikkääseen muotoiluun ja tarkkaan kädentaitoon. MINI Yours -ohjelman urheilulliseen nahkaohjauspyörään on valittu huippulaadukasta nahkaa. Käsityön tuntu näkyy upeissa yksityiskohdissa, kuten käsintehdyissä alumiininvärisissä kontrastiompeleissa.

MINI YOURS -SISUSTUS

MINI YOURS -SISUSTUS

HUIPPULAA­DU­KAS SISUSTUS.

Kojelaudan ja oven kehyksiin on tarjolla kolme uudenlaista pintamateriaalia. Dark Cottonwood tuo nykyaikaisuutta klassiseen ulkomuotoon. Fiber Alloy on alumiinipinnoite, jossa näkyy tyylikäs kalanruotokuviointi – joka muistuttaa englantilaista tweed-kangasta. Posliiniastioiden inspiroima Off White lisää uudenlaista eleganssia sisustukseen.

VARUSTETASOT

UNION JACK -TAKAVALOT

ESSENTIAL.

 • Pepper paketti
 • Velour- matot
 • Istuimen korkeudensäätö matkustajan puolelle
 • Säilytystilapaketti
 • MINI Excitement paketti
 • Sadetunnistin
 • Ilmastointiautomatiikka
 • Ajotietokone
 • Valopaketti
 • Nahkainen urheiluohjauspyörä
 • 16" Kevytmetallivanteet Loop Spoke
 • Peruutustutka (PDC) taakse
 • Etukyynärnoja
 • LED Sumuvalot
 • LED-ajovalot
 • Connected Media
MINI-PYSÄKÖINTIAVUSTIN

EXPERIENCE.

Essential plus:

 • Chili paketti
 • JWC trim
 • Sport seats for driver and front passenger
 • Kangas/nahka yhdistelmä Diamond
 • 17" Kevytmetallivanteet Cosmos Spoke
 • Läpilastausmahdollisuus
 • MINI Yours sisäkoristeet Piano Black valaistut
 • Peruutustutka (PDC) eteen ja taakse
 • Pysäköintiavustin
 • Comfort access system
 • Automaattisesti himmentyvä taustapeili
MINI HEAD-UP -NÄYTTÖ

MAXIMISE.

Experience plus:

 • Chili paketti
 • JWC trim
 • Adaptiiviset LED-ajovalot
 • Ulkopeilipaketti
 • Automaattisesti himmentyvät taustapeili ja ulkopeilit
 • MINI Head-Up Näyttö
 • Driving Assistant-järjestelmä
 • Aktiivinen vakionopeudensäädin
 • Harman Kardon-kaiutinjärjestelmä
 • Peruutuskamera
 • Connected Navigation Plus

Tekniset tiedot

 • Ominaisuudet

    COOPER  COOPER S
  Istumapaikat 5 5
  Tavaratilan tilavuus 249 - 941 L 249 941 L 
  Ovet 5 5
  Polttoainesäiliön tilavuus 40 - 44 L  40 - 44 L 

   

 • Mitat ja Massa

    Cooper Cooper S
  Leveys 1727 MM  1727 MM 
  Kokonaismassa 1265 KG 1330 KG
  Pituus 3982 MM  4005 MM
  Korkeus 1425 MM  1425 MM 
  Akseliväli 2567 MM  2567 MM 
 • Voimansiirto

    COOPER  COOPER S**
  Sylinterit 3 4
  Iskutilavuus 1499 CM³ 1998 CM³
  Teho 136 HP 178 HP 
  Vääntömomentti 220 NM 280 NM 
  Polttoaine BENSIINI BENSIINI
  0-100 KM/H 8,2 6,9
  CO2 G/KM WLTP* 131 146
  L/100km WLTP* 5,8 6,4

  Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

  *Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittaustavasta (WLTP) johtuen autoon valitut varusteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja sitä kautta autoveron määrään sekä auton kokonaishintaan. Pyydä lisätietoja MINI-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.mini.fi/wltp.

  Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.

  **Depending on the environmental conditions, a temporary peak of the combustion engine power is provided, which can be approx. 10% above the rated power. The duration of the peak performance increases with falling ambient temperature (approx. 5 s at +25 ° C, approx. 40 s at -20 °C).