Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
Varaa koeajo

MINI 5-ovinen.

ALKAEN 36.171 €*.

KAIKKI, MITÄ MINISSÄ RAKASTAT. JA ENEMMÄN.

Kaikessa on kysymys MINIyden maksimoinnista. Kun matkustajille ja tavaroille on enemmän tilaa, saat luotettavasta MINI 5-ovisesta viistoperästä entistä enemmän irti. Käytössäsi on silti sama ketterä suorituskyky ja käsiteltävyys, joista MINI tunnetaan. Matalan painopisteensä ja kompaktien mittojensa ansiosta auto sopii täydellisesti pujotteluun kapeilla kaistoilla ja ahtailla parkkipaikoilla. Saatavilla olevien laajojen mukautusvaihtoehtojen avulla voit tehdä autosta juuri itsesi näköisen. Yksilöllisyys ja jännittävät ajokokemukset ovatkin ne asiat, joita rakastat MINIssä eniten. Muitakin kyllä on.

LÖYDÄ OMA MINI 5-ovinen

Experience

Alkaen 36 171 €

Kaikki mitä tarvitset.

Sisältää:

 • 16" / 17" vanteet
 • 8,8" kosketusnäyttö (MINI Connected)
 • Urheiluistuimet
 • Lämmitettävät etuistuimet
 • Ajoavustin (jossa kaistanvaihtovaroitin jne.)
 • Vakionopeudensäädin (Cruise Control)
 • Peruutustutka (PDC) takana
 • Peruutuskamera
 • Automaattivaihteisto (DTC)
 • Avaimeton sisäänkäynti 
 • Sähkötoimisesti kääntyvät ulkopeilit
 • Automaattisesti himmentyvä taustapeili
 • Matkapuhelimen langaton lataus
 • Intelligent eCall
 • Bluetooth-yhteys puhelimelle ja musiikille
 • Isofix
 • Apple CarPlay
 • MINI-navigointijärjestelmä
 • Nahkaohjauspyörä (Cooper S)
 • Etukyynärnoja

Moottorit

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

MINI 5-ovinen viistoperä – sivupaneelit – muotoilu

UUSI SIVUPANEELIEN MUOTOILU.

Toisaalta tyylikäs. Toisaalta käytännöllinen. Nämä vastustamattoman viehättävät ja ajanmukaiset sivupaneelit antavat MINIllesi yksilöllisen ilmeen sekä integroivat LED-ilmaisimet ajoneuvoon. Niissä on myös mallikohtaiset koristeet, Cooper-malleissa kiiltävän musta jääkiekkomaila ja Cooper S -mallissa kromin asemesta korkeakiiltoinen Piano Black sekä S-logo.

MINI 5-ovinen viistoperä – musta takapakoputki – takapuskuri

PIANO BLACK -PAKOPUTKET.

Piano Black -viimeistelyvaihtoehto sisältää nämä hyvin erottuvat pakoputket, jotka korostavat MINIn voimaa ja urheilullista suorituskykyä visuaalisesti. Niiden vauhdikas ulkoasu täydentää myös upeasti takaosan uutta muotoilua, jossa puskuria on levennetty dynaamista ilmettä ja vaikuttavaa läsnäoloa varten. One- ja Cooper-malleissa on myös rohkea, aivan uusi takaspoileri.

OLENNAISET ASIAT. LUONNOSTAAN

Dynaamiset linjat ja selkeä tyyli yhdistyvät leveyteen ja lyhyisiin ylityksiin antaen 5-oviselle MINIlle urheilullisen ulkomuodon. Erottuvia ajovaloja täydentävät hienosti uudet, näyttävät sivupaneelit, joissa on LED-ilmaisimet.

Valinnaiset ovenkahvat, polttoaineluukku ja muut uudet muotoiluominaisuudet sileässä Piano Black -värissä tekevät 5-ovisesta MINIstä vieläkin yksilöllisemmän. Innovatiivinen ainutlaatuisten kevytmetallivanteiden valikoima antaa vielä loppusilauksen.

MINI 5-ovinen viistoperä – sininen ja valkoinen – värit

INNOVATIIVISET VÄRITEKNIIKAT.

Laajasta ensiluokkaisten viimeistelyjen valikoimasta voit poimia rohkean ja kirkkaan tai tyylikkään ja hillityn värin, tai vaikka molemmat. MINI käyttää edistyneimpiä saatavilla olevia maalaustekniikoita saavuttaakseen tarvittavan värien syvyyden ja kirkkauden sekä kestävyyden. Uuden monivärisen katon hätkähdyttävät siniset, hopeiset ja mustat liukuvärit on toteutettu täysin uudella pinnoitustekniikalla, jota yksikään toinen valmistaja ei tällä hetkellä tarjoa.

MINI 5-ovinen viistoperä – näkymä sivulta – pysäköintiavustin

PYSÄKÖINTIAVUSTIN.

Tähän järjestelmään sisältyvä MINI-peruutuskamera antaa hyvän näkyvyyden taaksepäin, joten pystyt peruuttamaan entistä turvallisemmin laajemman näkökentän ja parantuneen varmuuden ansiosta.

MINI 5-ovinen viistoperä – sininen ja valkoinen – puskuri

ENTISTÄ LEVEÄMPI OLEMUS JA UUDET LOKASUOJAT.

Takaosan rakennetta on levennetty uuden, näyttävän puskurimuotoilun urheilullisen ilmeen korostamiseksi.

MINI 5-ovinen viistoperä – näkymä takaa – Union Jack -valot

VAKIONA TAKAVALOT UNION JACK -KUVIOLLA.

Nämä näyttävät LED-valot muodostavat takana kaksiosaisen kuvion, joka viittaa maineikkaaseen lippuun. Valaistuskuvion kekseliäs tarkkuus antaa lisää yksilöllisyyden tunnetta. Valinnaisessa Piano Black -kehyksessä se toimii tyylikkäänä ja selkeänä hatunnostona MINIn hienolle menneisyydelle.

MINI 5-ovinen viistoperä – sininen ja valkoinen – kulmakäännökset

SUORIUDU MUTKISTA ENTISTÄ PAREMMIN.

Matala painopiste, tunnusomainen urheilullinen ilme ja leveät renkaat tuottavat yhdessä jännittävän mikroautofiiliksen mutkissa ja kaarteissa. Muotoilullaan erottuva ja luonnostaan urbaani auto takaa, että jokaisen mutkan takaa löytyy jotakin jännittävää.

MINI 5-ovinen viistoperä – ohjaamo – matkustamon tekniikka

ENSILUOKKAINEN OHJAAMOKOKEMUS.

Ohjaamo on MINI-matkustamokokemuksen tekninen sydän. Se on suunniteltu tekemään ajamisesta turvallista ja nautittavaa. Tunnet olosi aina tervetulleeksi. Ympäröi itsesi tarkoilla ohjaimilla, navigointitoiminnoilla, viihteellä ja turvaominaisuuksilla. Monitoimiohjauspyörästä saa erinomaisen otteen mukavaa ajoa varten. Lisäksi voit mukauttaa ohjaamon väriä valaistustoiminnolla, joka luo matkustamoon täydellisen ilmapiirin ajotarpeidesi tai mielialasi mukaan.

MINI 5-ovinen viistoperä – kevytmetallivanteet – 17 tuuman Scissor

EKSKLUSIIVINEN VALIKOIMA 15–18 TUUMAN KEVYTMETALLIVANTEITA.

Ilmennä persoonallisuuttasi jokaisella ajomatkalla erikoissuunniteltujen ja tarkasti valmistettujen, alkuperäisten MINI-kevytmetallivanteiden avulla. Voit valita esimerkiksi kuvassa näkyvät uudet 17 tuuman Scissor-vanteet. Vanteet on testattu pikkutarkasti, jotta ne vastaavat MINIn vaatimuksia. Niillä on tärkeä rooli auton suorituskyvyn ja käsiteltävyyden kannalta.

Tekniset tiedot

 • Ominaisuudet

    COOPER  COOPER S
  Istumapaikat 5 5
  Tavaratilan tilavuus 249 - 941 L 249 941 L 
  Ovet 5 5
  Polttoainesäiliön tilavuus 40 - 44 L  40 - 44 L 

   

 • Mitat ja Massa

    Cooper Cooper S
  Leveys 1727 MM  1727 MM 
  Kokonaismassa 1265 KG 1330 KG
  Pituus 3982 MM  4005 MM
  Korkeus 1425 MM  1425 MM 
  Akseliväli 2567 MM  2567 MM 
 • Voimansiirto

    COOPER  COOPER S
  Sylinterit 3 4
  Iskutilavuus CM³ 1499  1998 
  Teho HP 136  178
  Vääntömomentti NM 220  280 
  Polttoaine BENSIINI BENSIINI
  0-100 KM/H 8,3 s 6,7 s
  CO2 G/KM (WLTP) 127 136
  L/100km (WLTP) 5,6 6,0

  Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

  Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittaustavasta (WLTP) johtuen autoon valitut varusteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja sitä kautta autoveron määrään sekä auton kokonaishintaan. Pyydä lisätietoja MINI-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.mini.fi/wltp.

  Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.

* Sivuilla mainitut hinnat ovat suositusvähittäismyyntihintoja (svh.) sisältäen arvonlisäveron. Hintoihin lisätään jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut. Tarkasta lopullinen hinta aina MINI-jälleenmyyjältäsi. Maahantuoja varaa oikeuden hintamuutoksiin.