Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
Varaa koeajo

MINI COOPER SE.

Aidosti sähköllä. Aidosti mini.

Täyssähköinen MINI vastaa kaikilta osin alkuperäistä, ikonista MINIä, joka on nyt varustettu tulevaisuuden teille. Legendaarinen mikroautofiilis, omaperäinen muotoilu ja huippulaatuisuus yhdistyvät siinä päästöttömään ajamiseen. Ajoneuvossa on suurjännitteinen, 96-kennoinen 32,6 kWh:n (nimelliskapasiteetti) akku, joka on asennettu lattian alle. Tällöin painopiste on erittäin alhaalla, mikä parantaa vakautta ja helpottaa käsittelyä – sekä tekee jokaisesta kurvista erityisen hauskan.

MINI on nyt parhaimmillaan pitkälle kehitettynä.

 • 225-234 km/lataus (WLTP)
 • 0 - 100 km/h, 7,3 s
 • 80% lataustaso 35 minuutissa

RAKENNA OMA MINI COOPER SE

Essential

Alkaen 38 222 €

Kaikki mitä tarvitset.

Sisältää:

 • 16" vanteet
 • 8,8" kosketusnäyttö (MINI Connected)
 • Lämmitettävät etuistuimet
 • Ajoavustin (jossa kaistanvaihtovaroitin jne.)
 • Peruutustutka (PDC) takana
 • MINI-navigointijärjestelmä
 • Isofix
 • Legal eCall
 • Apple CarPlay

Moottorit

Experience

Alkaen 40 822 €

Pientä ekstraa.

Sisältää:

 • Essential -tason varustelu
 • Adaptiiviset LED-ajovalot
 • Pysäköintitutka
 • Head-Up Display
 • Matkapuhelimen langaton lataus
 • Apple Car Play valmius

Moottorit

Cooper SE
 • Teho

  184 hp

 • CO2 WLTP

  Alkaen 0 g/km

Maximise

Alkaen 42 922 €

Arjen luksusta.

Sisältää:

 • Essential -tason varustelu
 • 17" vanteet
 • Pysäköintitutka
 • Peruutuskamera
 • Avaimeton sisäänkäynti 
 • Harman Kardon kaiuttimet
 • Matkapuhelimen langaton lataus
 • Panoraamalasikatto
 • MINI Yours nahkaverhoilu
 • Enigmatic black metalliväri

Moottorit

UUSI MINI ELECTRIC EDITIONS

ALKAEN 43 922 €*.

MINI COOPER SE RESOLUTE EDITION.

MINI Resolute Edition luo välittömästi vaikutelman puhtaalla ja aidolla tyylillä sekä optimistisella asenteella. Se haastaa ajattelemaan toisin uteliaisuuden ja kaupungin tunnelman inspiroimana. Urheilullinen suorituskyky ja mikroautofiiliksen luoma hauskuus ovat osa DNA:tamme.

 • Rebel Green -väri
 • Katossa ja peilisuojuksissa Pepper White -vastaväri
 • Ainutlaatuiset Resolute Bronze -muotoiluelementit
 • Tyylikkäät Piano Black -somisteet
 • Black Pearl -kangas-/tekonahkaverhoilu

KOHOKOHDAT - DESIGN

 • MINI Cooper SE
 • RESOLUTE EDITION

IKONINEN JA SÄHKÖINEN.

Täyssähköinen MINI on korostetusti MINI. Ikoninen ulkoasu säilyy kontrastiväriseen katon ja tunnusomaisten leveästi sijoitettujen ajovalojen ansiosta. Etusäleikkö on koteloitu aerodynamiikan optimointia varten, ja uudet pyörämallit antavat jännittävän futuristisen säväyksen.

ENERGISEN KELTAISET MINI-KOROSTUKSET.

Energisen keltainen / hopeinen värimalli ilmentää aivan omanlaistaan tyyliä. Näyttävät Energetic Yellow -korostukset ja ainutlaatuiset merkinnät saavat auton erottumaan muista selkeästi.

TUNNELMAVALAISTUS.

Lukuisat tarkasti integroidut valoliuskat ja spottivalot luovat tunnelmavalaistuksen, joka todella koskettaa.

LED-TAKAVALOT.

Täyssähköisen MINIn LED-takavalot ovat kirkkaat ja energiatehokkaat. Näyttävä Union Jack -väritys on tyylikäs nyökkäys menneisyyden suuntaan, kun kaasutat kohti tulevaisuutta.

ETUPUSKURI.

Täyssähköisen MINIn puskurissa on entistä rohkeampi, moderni muotoilu. Oikealle ja vasemmalle puolelle integroidut ilmaverhot parantavat aerodynamiikkaa huomattavasti ja edistävät näin merkittävästi MINIn polttoainetaloutta. Säleikössä on huomiota herättävä keltainen kehikko ja MINI Electric -merkki, jotka tuovat raikkautta ilmeeseen. Kokonaisuutta tukevat ikoniset, minimalistiset, renkaanmuotoiset etuvalot.

17 TUUMAN KAKSISÄVYISET POWER SPOKE -VANTEET.

Näissä rohkeissa 17 tuuman kevytmetallivanteissa on kirkkaan keltainen ympyrä, ja ne täydentävät täyssähköisen MINIn virtaviivaisen ulkomuodon. Epäsymmetriset puolat antavat niille yksilöllisen ulkoasun, ja ne on optimoitu aerodynaamisesti ajotehon parantamiseksi.

SIVUPANEELIEN MUOTOILU.

Toisaalta tyylikäs. Toisaalta käytännöllinen. Nämä vastustamattoman viehättävät ja ajanmukaiset sivupaneelit antavat MINIllesi yksilöllisen ilmeen sekä integroivat LED-ilmaisimet ajoneuvoon. Niissä on myös kiiltävän musta Cooper SE -teksti keltaisella S-logolla ja hillityllä kromikorostuksella.

TAKAPUSKURI.

Takapuskurin uusi muotoilu on leveämpi, jolloin se antaa suuremman ja dynaamisemman vaikutelman ja mahtavan erottuvuuden tien päällä. Puskurissa on näyttävä, energisen keltainen E-merkki, joka antaa sille raikkaan ja futuristisen ilmeen. Se erottuu, mutta hillitysti, ja kertoo käytetystä tehonlähteestä.

SYVÄ VIIMEISTELY REBEL GREENINÄ.

MINI Resolute Edition toimitetaan upean syvällä Rebel Green -värillä, joka kunnioittaa alkuperäistä MINI Cannaught Greeniä, jota käytettiin Austin 1100:ssa. Sitä täydentävät Edition-kohtaiset Bonnet Stripes -raidat Resolute Bronze -väreissä ainutlaatuisen ilmeen luomiseksi.

HIENOSTUNEET MUOTOILUYKSITYISKOHDAT.

MINI Resolute Editionin puskuri on muotoilultaan moderni. Etu- ja takavalojen kehysten, ovenkahvojen ja sivuilmanottoaukkojen värinä on Resolute Bronze, mikä korostaa yksilöllistä ja dynaamista luonnetta.

KATTO JA SIVUPEILIKOTELOT PEPPER WHITENA.

Kontrastinen katon ja sivupeilikotelojen Pepper White -väri yhdessä ulkopuolen Rebel Greenin kanssa luovat erinomaisen yhdistelmän, joka tuo mieleen MINIn urheilullisen alkuperän ja perinteet. Lisävarusteena saatava musta vaihtoehto on sekin yhtä ikoninen.

LYÖMÄTÖN PIANO BLACK -STAILAUS.

Ainutlaatuiset yksityiskohdat, kuten pakoputki, säleikön sisäkehys ja MINI-logot konepellissä ja tavaratilassa, on kaikki varustettu erottuvalla Piano Black -värillä. Tämä edistää taianomaista tunnetta ja kiillotettua eleganssia.

TYYLIKÄS SISÄÄNKÄYNTI. JOKA PÄIVÄ.

MINI Resolute Editioniin siirtyminen on kokemus sinänsä. Autossa on Edition-kohtaiset listat kuljettajan ja matkustajan puolella, ja ohjauspyörästä löytyy Edition-tunnusmerkki ”Resolute”.

EKSKLUSIIVISET SIVUILMANOTTOAUKOT.

Tunnistat MINI Resolute Editionin, kun näet sen – osittain eksklusiivisten Rebel Green -sivuilmanottoaukkojen ja niiden Resolute Bronze -elementtien ansiosta.

TYYLIKÄS KOJELAUTA.

Silmiinpistävä ja moderni kojetaulu osoittaa, kuinka MINIsi sisustus voi saada sinut sekä näyttämään että voimaan hyvin.

NAHKAOHJAUSPYÖRÄ.

Ergonomisesti muotoiltu nahkainen ohjauspyörä on esteettisesti puhutteleva ja sen pehmeä pinta antaa sinulle erinomaisen otteen. Sisustus on luonteeltaan itsevarma ja urheilullinen, ja puhelin-, puheääni- ja äänisäätimet ovat vain napin painalluksen päässä.

KANGAS-/KEINONAHKAVERHOILU BLACK PEARL.

Ainutlaatuinen Black Pearl Light Checked -värisen kangas-/keinonahkaverhoilun yhdistelmä ja mustat yksityiskohdat sopivat täydellisesti yhteen.

OLENNAISET ASIAT. LUONNOSTAAN

LISÄTIETOJA SÄHKÖISESTÄ AJAMISESTA

Lue lisää sähköautoista ja ladattavista hybrideistä. Voit myös syventää tietämystäsi latauksestatoimintamatkasta ja MINI CHARGINGista – saumaton latauskokemus MINI-autollesi.

SUPERCHARGED.

Liikennevaloissa pelkkä hevosvoima (hv) ei riitä, vaan tarvitaan vääntöä (Nm). Täyssähköinen MINI antaa täyden väännön hetkessä, kun taas bensiinimoottorin on lisättävä kierroksia saadakseen vääntöä ja siirrettävä se sitten voimansiirron kautta renkaisiin.

KOTILATAUS.

MINI Flexible Charger sisältää tavallisen kotipistokkeen.

MINI Flexible Charger on mobiili latausyksikkö, jota voidaan käyttää yksittäisiin latauksiin tavallisen pistorasian kautta ja jonka suurin latauskapasiteetti on 1,8 kW (8 A). Tavallisen pistorasian lataamiseen suositellaan 1,4 kW: n (6 A) lataustehoa. Muissa pistorasioissa lataukseen käytettäviä sovittimia on saatavana lisävarusteena MINI -jälleenmyyjältäsi.

KOTILATAUS.

Älykas latausasema pistorasialla, sisältää asennuksen.

Latausasemalla lataat merkittävästi nopeammin kuin tavallisesta seinäpistorasiasta. Latausasemalla lataaminen on turvallista, varmaa eikä lataamisesta aiheudu pääsulakkeen ylikuormitusriskiä. Laitteen asennus koulutetun sähköasentajan toimesta kuuluu vakiotoimitukseen. Provided by Virta.

JULKINEN LATAUS.

MINI Charging Card.

MINI Charging Card ja latauskaapeli sisältyvät ajoneuvon toimitukseen, ja ne mahdollistavat alati laajenevan julkisen MINI Charging -latausverkoston käytön. Niiden avulla löydät eri operaattorien julkiset latausasemat helposti ja kätevästi navigointijärjestelmän tai älypuhelimen kautta – edullisin ehdoin. Lue lisää MINI Charging.

Charged with passion

Lataus kotona.

Katso esittely täyssähköisen MINIn latauksesta.

#ChargedWithPassion

Lataus kotona.

Katso esittely täyssähköisen MINIn latauksesta.

#ChargedWithPassion

Lataus tien päällä.

#ChargedWithPassion

Lataus jarruttamalla.

Apple CarPlay.

MINI Connected.

* MINI Yksityisleasing-vuokran esimerkkilaskelma: MINI Cooper SE Essential tasaerin alkaen 389 eur/kk sis.alv (30tkm/36kk). Leasingkauden kokonaiskustannus erät 1-36 yhteensä 14 004 eur sis.alv. Ylikilometrit 16,26€ / 100km. MINI Cooper SE Maximise tasaerin alkaen 419 eur/kk sis.alv (30tkm/36kk). Leasingkauden kokonaiskustannus erät 1-36 yhteensä 15 084 eur sis.alv. Ylikilometrit 16,26€ / 100km. Lopullinen leasingvuokra määräytyy yksilöllisten varustevalintojen. BMW Financial Services Scandinavia AB - MINI Yksityisleasingpalvelun tuottaa Autoleasingyhtiö NF Fleet.

Sivuilla mainitut hinnat ovat suositusvähittäismyyntihintoja (svh.) sisältäen arvonlisäveron. Hintoihin lisätään jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut. Tarkasta lopullinen hinta aina MINI-jälleenmyyjältäsi. Maahantuoja varaa oikeuden hintamuutoksiin.