Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
Varaa koeajo

MINI COOPER SE

Essential

Lisäämällä Essential-varustetason teet MINIstä persoonallisemman ja saat autoon vakiovarusteiden lisäksi Comfort access -järjestelmän, PDC-peruutustutkan, peruutuskameran, älykkään ja tyylikkään valaistusjärjestelmän saattovaloilla, lukuvalolla ja häikäisysuojien peilien valoilla, Connected Media -järjestelmän 6,5" kosketusnäytöllä, navigoinnin MINI Connected -järjestelmällä reaaliaikaisilla liikennetiedoilla ja paljon muuta.

MINI COOPER SE

Maximise

Maximise-paketin myötä saat MINIn näyttävällä asenteella ja tekniikalla, jolla pysyt yhteydessä ulkomaailmaan ajon aikana. Essential- ja Experience-varusteiden lisäksi paketti sisältää panoraama-lasikaton, erittäin tyylikkään ja korkealaatuisen MINI Yours -nahkaverhoilun, MINI Yours -ohjauspyörän ja muita huolellisesti harkittuja yksityiskohtia sekä ainutlaatuisen maalipinnan ja vanteiden valikoiman, mukaan lukien uusi upea Enigmatic Black -väri.

MINI COOPER SE

Experience

Varustetason Experience varusteet tekevät MINIstä entistä urheilullisemman ja näyttävämmän. Se sisältää Essential-tason varusteet sekä älykkäitä toimintoja, kuten adaptiiviset LED-ajovalot, pysäköintiavustin, MINI Head-Up Näyttö, Harmon Kardon -kaiuttimet, navigointi MINI Connected -järjestelmällä ja 8,8" näytöllä sekä MINI Yours -sisävalaistuksen, joka lisää mukavuutta ja pimeällä ajamisen miellyttävyyttä ja monia muita älykkäitä ja hienoja toimintoja.

Aidosti sähköllä. Aidosti mini.

MINI COOPER SE.

Uusi MINI Electric tarjoaa muutakin kuin ikonisen 3-ovisen mallin MINI-designin. Siihen on ladattu vuosikymmenten suuret ideat, haastava muotoilu, vaihtoehtoisuus ja halu luovien ratkaisujen tuottamiseen tämän päivän urbaania elämää varten. Uusi MINI Electric on muutakin kuin ladattava auto. Se on ladattu asenteella, joka vie sinua.

Yksinkertaisesti kaikkea mikä MINIssä viehättää.

Kartingautomaista ohjaustuntumaa

Charge your MINI.

#ChargedWithPassion

Charge your MINI.

#ChargedWithPassion

Charge in public.

Energy Recuperation.

Set the radio.

How to wave in your MINI.

Apple CarPlay.

MINI Connected.

GO ELECTRIC

SUPERCHARGED.

Liikennevaloissa pelkkä hevosvoima (hv) ei riitä, vaan tarvitaan vääntöä (Nm). Täyssähköinen MINI antaa täyden väännön hetkessä, kun taas bensiinimoottorin on lisättävä kierroksia saadakseen vääntöä ja siirrettävä se sitten voimansiirron kautta renkaisiin.

Joten kun liikennevalot vaihtuvat vihreiksi ja painat jalkasi kaasulle, vääntö tulee heti ja tuottaa upean ketteryyden ja kiihtyvyyden.

AITO MINI.

Täyssähköinen MINI on alkuperäinen ikoni, joka nyt sähköistetty tulevaisuuden teille. Ajoneuvossa on suurjännitteinen, 96-soluinen 32,6 kWh:n (nimelliskapasiteetti) akku, joka on asennettu lattian alle, etuistuinten väliin ja takaistuinten alle. Akun sijainnin ansiosta täyssähköisen MINIn painopiste on erittäin alhaalla, mikä parantaa vakautta ja käsittelyn helppoutta – ja tekee kulmakäännöksistä erityisen hauskaa.

Tunnet olevasi lähellä tietä. Ajoneuvon leveys ja tiukasti säädetty jousitusjärjestelmä pitävät sinut tiukasti kiinni maassa, kun teet tiukkoja käännöksiä.

YKSI VAIHDE. EI KYTKEMISTÄ.

Vaikka sähkömoottori tuottaa suoraan korkean väännön ja korkeat kierrokset, täyssähköinen MINI ei tarvitse kytkintä, vaan voit kiihdyttää välittömästi – koska tahansa ja mistä nopeudesta tahansa. Ajoneuvon käyttö on helppoa – 0–100 km/h 7,3 sekunnissa – ei viivettä eikä vaihteiden kytkemistä.

YMPÄRISTÖNSUOJELU VOI AUTTAA SINUA SÄÄSTÄMÄÄN RAHAA.

Sähköinen liikkuvuus voi hyödyttää ympäristöä ja samalla lompakkoasi – jos se tehdään oikealla tavalla.

Täyssähköisen MINIn voimansiirtojärjestelmään kuuluu paljon vähemmän osia kuin polttomoottoriin. Se tarkoittaa, että korjattavia tai vaihdettavia osia on vastaavasti vähemmän.

Täyssähköinen MINIsi muuntaa jarrutusenergian sähköksi käyttämällä moottoriaan generaattorina ja palauttaa hieman virtaa akkuusi joka kerta vauhtia hiljentäessäsi.

Tämä niin kutsuttu regeneratiivinen jarruttaminen säästää myös jarrulevyjä ja estää jarrulevyjen kulumisesta syntyvien pienten pölyhiukkasten muodostumisen.

LATAA