Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi
Varaa koeajo

Täyssähköinen
MINI Cooper SE.

MINI Cooper SE ei tällä hetkellä voi tilata uustuotantoon. Ota yhteyttä lähimpään MINI-jälleenmyyjään tai käy ONLINE STORE katsomassa uudet ja toimitusvalmiit MINI Cooper SE, jotka ovat otsettavissa.

MINI COOPER SE.

Aidosti sähköllä. Aidosti mini.

Täyssähköinen MINI vastaa kaikilta osin alkuperäistä, ikonista MINIä, joka on nyt varustettu tulevaisuuden teille. Legendaarinen mikroautofiilis, omaperäinen muotoilu ja huippulaatuisuus yhdistyvät siinä päästöttömään ajamiseen. Ajoneuvossa on suurjännitteinen, 96-kennoinen 32,6 kWh:n (nimelliskapasiteetti) akku, joka on asennettu lattian alle. Tällöin painopiste on erittäin alhaalla, mikä parantaa vakautta ja helpottaa käsittelyä – sekä tekee jokaisesta kurvista erityisen hauskan.

MINI on nyt parhaimmillaan pitkälle kehitettynä.

 • 230 km/lataus (WLTP)
 • 0 - 100 km/h, 7,3 s
 • 80% lataustaso 35 minuutissa

KOHOKOHDAT - DESIGN

 • MINI Cooper SE
 • RESOLUTE EDITION

IKONINEN JA SÄHKÖINEN.

Täyssähköinen MINI on korostetusti MINI. Ikoninen ulkoasu säilyy kontrastiväriseen katon ja tunnusomaisten leveästi sijoitettujen ajovalojen ansiosta. Etusäleikkö on koteloitu aerodynamiikan optimointia varten, ja uudet pyörämallit antavat jännittävän futuristisen säväyksen.

ENERGISEN KELTAISET MINI-KOROSTUKSET.

Energisen keltainen / hopeinen värimalli ilmentää aivan omanlaistaan tyyliä. Näyttävät Energetic Yellow -korostukset ja ainutlaatuiset merkinnät saavat auton erottumaan muista selkeästi.

TUNNELMAVALAISTUS.

Lukuisat tarkasti integroidut valoliuskat ja spottivalot luovat tunnelmavalaistuksen, joka todella koskettaa.

LED-TAKAVALOT.

Täyssähköisen MINIn LED-takavalot ovat kirkkaat ja energiatehokkaat. Näyttävä Union Jack -väritys on tyylikäs nyökkäys menneisyyden suuntaan, kun kaasutat kohti tulevaisuutta.

ETUPUSKURI.

Täyssähköisen MINIn puskurissa on entistä rohkeampi, moderni muotoilu. Oikealle ja vasemmalle puolelle integroidut ilmaverhot parantavat aerodynamiikkaa huomattavasti ja edistävät näin merkittävästi MINIn polttoainetaloutta. Säleikössä on huomiota herättävä keltainen kehikko ja MINI Electric -merkki, jotka tuovat raikkautta ilmeeseen. Kokonaisuutta tukevat ikoniset, minimalistiset, renkaanmuotoiset etuvalot.

KAKSISÄVYISET POWER SPOKE -VANTEET.

Näissä rohkeissa kevytmetallivanteissa on kirkkaan keltainen ympyrä, ja ne täydentävät täyssähköisen MINIn virtaviivaisen ulkomuodon. Epäsymmetriset puolat antavat niille yksilöllisen ulkoasun, ja ne on optimoitu aerodynaamisesti ajotehon parantamiseksi.

SIVUPANEELIEN MUOTOILU.

Toisaalta tyylikäs. Toisaalta käytännöllinen. Nämä vastustamattoman viehättävät ja ajanmukaiset sivupaneelit antavat MINIllesi yksilöllisen ilmeen sekä integroivat LED-ilmaisimet ajoneuvoon. Niissä on myös kiiltävän musta Cooper SE -teksti keltaisella S-logolla ja hillityllä kromikorostuksella.

TAKAPUSKURI.

Takapuskurin uusi muotoilu on leveämpi, jolloin se antaa suuremman ja dynaamisemman vaikutelman ja mahtavan erottuvuuden tien päällä. Puskurissa on näyttävä, energisen keltainen E-merkki, joka antaa sille raikkaan ja futuristisen ilmeen. Se erottuu, mutta hillitysti, ja kertoo käytetystä tehonlähteestä.

Bonnet Stripes -raidat Resolute Bronze.

MINI Resolute Edition toimitetaan upean syvällä Rebel Green, Nanuq White tai Enigmatic Black -värillä. Sitä täydentävät Edition-kohtaiset Bonnet Stripes -raidat Resolute Bronze -väreissä ainutlaatuisen ilmeen luomiseksi.

HIENOSTUNEET MUOTOILUYKSITYISKOHDAT.

MINI Resolute Editionin puskuri on muotoilultaan moderni. Etu- ja takavalojen kehysten, ovenkahvojen ja sivuilmanottoaukkojen värinä on Resolute Bronze, mikä korostaa yksilöllistä ja dynaamista luonnetta.

KATTO JA SIVUPEILIKOTELOT PEPPER WHITENA.

Katon ja sivupeilikotelojen Pepper White tai nanuq White -väri yhdessä ulkopuolen kanssa luovat erinomaisen yhdistelmän, joka tuo mieleen MINIn urheilullisen alkuperän ja perinteet. Lisävarusteena saatava musta vaihtoehto on sekin yhtä ikoninen.

LYÖMÄTÖN PIANO BLACK -STAILAUS.

Ainutlaatuiset yksityiskohdat, kuten pakoputki, säleikön sisäkehys ja MINI-logot konepellissä ja tavaratilassa, on kaikki varustettu erottuvalla Piano Black -värillä. Tämä edistää taianomaista tunnetta ja kiillotettua eleganssia.

TYYLIKÄS SISÄÄNKÄYNTI. JOKA PÄIVÄ.

MINI Resolute Editioniin siirtyminen on kokemus sinänsä. Autossa on Edition-kohtaiset listat kuljettajan ja matkustajan puolella, ja ohjauspyörästä löytyy Edition-tunnusmerkki ”Resolute”.

EKSKLUSIIVISET SIVUILMANOTTOAUKOT.

Tunnistat MINI Resolute Edition, kun näet sen – osittain eksklusiivisten sivu ilmanottoaukkojen ja niiden Resolute Bronze -elementtien ansiosta.

TYYLIKÄS KOJELAUTA.

Silmiinpistävä ja moderni kojetaulu osoittaa, kuinka MINIsi sisustus voi saada sinut sekä näyttämään että voimaan hyvin.

NAHKAOHJAUSPYÖRÄ.

Ergonomisesti muotoiltu nahkainen ohjauspyörä on esteettisesti puhutteleva ja sen pehmeä pinta antaa sinulle erinomaisen otteen. Sisustus on luonteeltaan itsevarma ja urheilullinen, ja puhelin-, puheääni- ja äänisäätimet ovat vain napin painalluksen päässä.

KANGAS-/KEINONAHKAVERHOILU BLACK PEARL.

Ainutlaatuinen Black Pearl Light Checked -värisen kangas-/keinonahkaverhoilun yhdistelmä ja mustat yksityiskohdat sopivat täydellisesti yhteen.

OLENNAISET ASIAT. LUONNOSTAAN

TEKNISET TIEDOT

 • Tekniset tiedot MINI Cooper SE

  TEHO 184 hp
  0 – 100 KM/H 7,3 s
  Kantama km (WLTP) 226 - 231
  Sähkön kulutus kWh/100 km (WLTP) 15,4 - 15,8 
  CO2-päästöt g/km (WLTP)
  DC-latureita 50 KW  0-80% ~ 36 minuuttia 
  AC-latureita​ 11 KW  0-80% ~ 2 tuntia 30 minuuttia​
     

  Annetut arvot koskevat perusmallia vakiovaihteistolla. Kulutukset ja päästöt määritelty WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan vaikuttavat muun muassa kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. 

  Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittaustavasta (WLTP) johtuen autoon valitut varusteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja sitä kautta autoveron määrään sekä auton kokonaishintaan. Pyydä lisätietoja MINI-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.mini.fi/wltp.

  Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.

LISÄTIETOJA SÄHKÖISESTÄ AJAMISESTA

Lue lisää sähköautoista ja ladattavista hybrideistä. Voit myös syventää tietämystäsi latauksestatoimintamatkasta ja MINI CHARGINGista – saumaton latauskokemus MINI-autollesi.

SUPERCHARGED.

Liikennevaloissa pelkkä hevosvoima (hv) ei riitä, vaan tarvitaan vääntöä (Nm). Täyssähköinen MINI antaa täyden väännön hetkessä, kun taas bensiinimoottorin on lisättävä kierroksia saadakseen vääntöä ja siirrettävä se sitten voimansiirron kautta renkaisiin.

KOTILATAUS.

MINI Flexible Charger sisältää tavallisen kotipistokkeen.

MINI Flexible Charger on mobiili latausyksikkö, jota voidaan käyttää yksittäisiin latauksiin tavallisen pistorasian kautta ja jonka suurin latauskapasiteetti on 1,8 kW (8 A). Tavallisen pistorasian lataamiseen suositellaan 1,4 kW: n (6 A) lataustehoa. Muissa pistorasioissa lataukseen käytettäviä sovittimia on saatavana lisävarusteena MINI -jälleenmyyjältäsi.

KOTILATAUS.

Älykas latausasema pistorasialla, sisältää asennuksen.

Latausasemalla lataat merkittävästi nopeammin kuin tavallisesta seinäpistorasiasta. Latausasemalla lataaminen on turvallista, varmaa eikä lataamisesta aiheudu pääsulakkeen ylikuormitusriskiä. Laitteen asennus koulutetun sähköasentajan toimesta kuuluu vakiotoimitukseen. Provided by Virta.

JULKINEN LATAUS.

MINI Charging Card.

MINI Charging Card ja latauskaapeli sisältyvät ajoneuvon toimitukseen, ja ne mahdollistavat alati laajenevan julkisen MINI Charging -latausverkoston käytön. Niiden avulla löydät eri operaattorien julkiset latausasemat helposti ja kätevästi navigointijärjestelmän tai älypuhelimen kautta – edullisin ehdoin. Lue lisää MINI Charging.

Charged with passion

Lataus kotona.

Katso esittely täyssähköisen MINIn latauksesta.

#ChargedWithPassion

Lataus kotona.

Katso esittely täyssähköisen MINIn latauksesta.

#ChargedWithPassion

Lataus tien päällä.

#ChargedWithPassion

Lataus jarruttamalla.

Apple CarPlay.

MINI Connected.

Sivuilla mainitut hinnat ovat suositusvähittäismyyntihintoja (svh.) sisältäen arvonlisäveron. Hintoihin lisätään jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut. Tarkasta lopullinen hinta aina MINI-jälleenmyyjältäsi. Maahantuoja varaa oikeuden hintamuutoksiin.