Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi

ENSIMMÄINEN TÄYSSÄHKÖINEN CROSSOVERIMME.

MINI CONCEPT ACEMAN.

Haluamme esitellä MINI Concept Acemanin ja luoda ensisilmäyksen siihen, mikä määrittelee tulevan MINI-sukupolven muotokielen. Konseptiautossa keskitytään muotoiluun ja teknisiin innovaatioihin.

Täyssähköinen voimansiirto, selkeä pelkistetty muotokieli, ainutlaatuinen sisätilakokemus ja vastuullinen materiaalisuunnittelu – siinä joitakin ominaisuuksia, joita MINI tuo ensimmäiseen premium-luokan crossover-malliin pienten autojen segmentissä. Tämä konseptiauto heijastaa sitä, miten MINI keksii itsensä uudelleen täysin sähköistä tulevaisuutta varten ja mitä se edustaa: sähköistetty karting-ajotuntuma, kattava mutta yksinkertainen digitaalinen kokemus ja ympäristöjalanjäljen minimoiminen.

MINI Concept Aceman on konseptiauto, mikä tarkoittaa sitä, että sitä ei ole saatavilla tuotantoon tai myyntiin. Se on suunniteltu antamaan käsitys siitä, miltä tulevan MINI-sukupolven muotokieli saattaa näyttää. Autoa ei voi ajaa yleisillä teillä.

KOHOKOHDAT

TILAN LUOVA KÄYTTÖ.

MINI Concept Acemanissa on neljä ovea, suuri tavaratila ja sisätilaa viidelle hengelle. Auton rakenne perustuu toiminnalliseen suunnitteluun lyhyillä ylityksillä. Näin saadaan mahdollisimman paljon tilaa matkustajille ja matkatavaroille minimaalisella pinta-alalla.

 

VUOROVAIKUTTEINEN ULKOPUOLI.

Ulkopuoli on suunniteltu aivan uudenlaiseksi – vuorovaikutteiseksi. Se tarkoittaa ominaisuuksia, jotka valaisevat, vilkkuvat ja tervehtivät sinua äänillä, mikä luo täysin ainutlaatuisen vaikutelman.

 

 

 

TÄYSIN UUSI VALAISTUS.

Vaaleanvihreän sävyinen ääriviivavalaistus ja digitaaliset Matrix LED -valot sekä edessä että takana luovat aivan uusia valotehosteita ja uudet valo-ominaisuudet.

 

 

TOIVOTTAA TERVETULLEEKSI.

Jo ennen kuin lähdet ajamaan, saat kokonaisvaltaisen valo- ja äänikokemuksen. Kun lähestyt autoa, valoanimaatio aktivoituu, etuvalot vilkkuvat ja interaktiivinen ääni toivottaa sinut tervetulleeksi. Kun kuljettajan puolen ovi avataan, maahan heijastuu graafinen kuva ja pyöreässä OLED-keskusnäytössä näkyy väripurske ja sanat ”Hey friend”. 

AINUTLAATUINEN SISÄTILAKOKEMUS.

Kun kuljettajan puolen ovi avautuu innovatiivisen vuorovaikutustekniikan avulla, avautuu myös värien ja äänien universumi, joka luo ennen näkemättömän käyttäjäkokemuksen sisätiloissa. Animoiduilla projektioilla pyöreän OLED-näytön sisältö voidaan siirtää koko kojelautaan.

 

KESTÄVÄN TULEVAISUUDEN VUOKSI.

Vastuullista materiaalisuunnittelua painottaen kestävät materiaalit valmistetaan kierrätysmuovista tai -tekstiileistä. Autossa ei ole kromisia yksityiskohtia – ei ulko- eikä sisäpuolella. Ohjauspyörä, istuimet, ovipaneelit ja kaikki muut sisäpinnat ovat nahattomia.

URAAUURTAVAA MUOTOILUA

MINI Concept Aceman on moderni tulkinta SAV:stä (Sport Activity Vehichle) mutta ketterässä MINI-muodossa. Selkeät, huolellisesti mallinnetut pinnat yhdistettynä selkeästi määriteltyihin ääriviivoihin ja puhtaisiin reunoihin luovat vakuuttavan vaikutelman. Ovenavaajat ja lasipinnat viimeistelevät ilmeen.

Auton sisätiloissa digitalisointi on mahdollistanut minimalistisen muotoilun, joka samalla maksimoi ajokokemuksen MINILLE tyypillisellä tavalla.

  • ULKOPUOLEN KOHOKOHDAT
  • SISÄTILAN KOHOKOHDAT

Kolmiulotteinen vaikutelma.

Väri on vaalea turkoosi, ja valon lankeamisen mukaan se muuttuu vaaleammaksi tai tummemmaksi, mikä luo kolmiulotteisen vaikutelman. Kattotelineen väri on British Racing Green, ja maalipinnan väriä vaihtavan efektin ansiosta se hohtaa sinisen, violetin, vihreän, turkoosin ja vaaleanpunaisen eri sävyissä.

Keulassa ainutlaatuisia tehosteita.

Keula, jossa on vaaleanvihreän sävyinen ääriviivavalaistus, näkyy selkeänä niin päivänvalossa kuin pimeässä. Keskimmäisen säleikön elementti on täysin suljettu, mutta integroidut Matrix LED -valot luovat jännittäviä valotehosteita.

Digitaaliset takavalot.

Takaosan runsaat pinnat ja vaakasuorat linjat tekevät auton ulkonäöstä modernin ja korostavat selvästi sen leveyttä. Digitaalisten Matrix LED -takavalojen ansiosta voidaan valita erilaisia valaistuksia ja tuoda esiin auton rohkeaa puolta.

Pyörät ja vanteet.

Ensisilmäyksellä pyörät näyttävät tutuilta. Kun katsoo tarkemmin, huomaa keskellä olevan "kohokuvioidun" kolmion, joka luo aivan uutta syvyyttä ja dynamiikkaa.

MINIMALISTINEN MUOTOILU.

Ohjaamon varusteena on vain kaikkein välttämättömin. Aivan kuten klassisessa MINISSÄ, joka suunniteltiin jo vuonna 1959: ajatuksena oli, että istuinten, ohjauspyörän ja vaihdevivun lisäksi vertaansa vailla olevaan ajonautintoon ei tarvittu muuta kuin klassinen keskellä oleva pyöreä mittaristo ja manuaaliset keinukytkimet.

PYÖREÄ OLED-NÄYTTÖ.

MINI on maailman ensimmäinen autonvalmistaja, joka esittelee pyöreän OLED-näytön keskusmittaristona ja rajapintana. Se on uudelleentulkinta tutusta keskusmittaristosta, joka aiemmissa MINI-malleissa aikanaan oli. 

IKONINEN KOJELAUTA.

Kojelauta kelluu vaakasuuntaisesti kauniin kaarevasti. Animoiduilla projektioilla OLED-näytön sisältö voidaan siirtää koko kojelautaan. Äänen kanssa tämä luo ainutlaatuisen sisätilakokemuksen, joka ulottuu ovipaneeleihin asti.

Avara ja ilmava tuntu.

Keskikonsoli on läpikuultava ja kelluva, ja siinä on tilaa langattomalle lataukselle ja mukinpidikkeelle. Ovien ympärillä olevien tilavien pintojen ja valoa päästävän panoraamakaton ansiosta auto tuntuu avaralta ja ilmavalta.

Analogiset keinukytkimet.

Kojelaudan alla on uudelleentulkinta ikonisesta listasta analogisine keinukytkimineen, käytetään seisontajarrua, vaihdetaan vaihteita, käynnistetään ja sammutetaan moottori sekä valitaan Experience Modes -käyttötilat ja säädetään äänenvoimakkuutta.

Klassinen sisustus.

Autossa ei ole kromisia yksityiskohtia – ei ulko- eikä sisäpuolella. Ohjauspyörä, istuimet, ovipaneelit ja muut sisäpinnat ovat täysin nahattomia. Ne on päällystetty pehmeällä, miellyttävän tuntuisella kierrätysmateriaalilla. Pinnat ovat kudottua tekstiiliä, samettiveluuria ja raikkaan väristä vohvelikangasta. Saumattomiin digitaalisiin ohjaimiin yhdistettynä kontrasti on kiehtova.

KOE MINI CONCEPT ACEMAN

INSIDE AND OUT.

INSIDE AND OUT.

HEY FRIEND.

MEET THE EXPERIENCE MODES.

POP UP MODE.

ALL ELECTRIC HEART.

COOL ON TOP.

KNIT IS THE FUTURE.

EXPERIENCE MODES

MINI Concept Acemanin sisätilan digitaaliset pinnat tarjoavat kolme erilaista kokemustilaa.

PERSONAL MODE.

Tarjolla on uusi personoitu tila, jossa voi halutessaan käyttää omia kuva-aiheita OLED-näytön taustalla. Animoitujen projektioiden avulla näyttö voidaan siirtää koko kojelautaan. Kaikkeen liittyy sopiva taustaääni.

 

 

POP-UP MODE.

Ensimmäinen elämyslähtöinen navigointi, joka tarjotaan MINISSÄ – mukaan lukien yllätysmomentti. Valitsemalla eri luokkia, kuten ravintola, seikkailu tai tapahtuma, matkareitti näkyy OLED-näytössä ja projektion kautta kojelaudassa. Käyttäjä voi myös pyörittää animoitua onnenpyörää, niin MINI Concept Aceman näyttää tien seuraavaan sopivaan kohteeseen.

VIVID MODE.

Piristävä viihdetoiminto, jolla voi luoda täysin uuden interaktiivisen esityksen kaikille digitaalisille sisäpinnoille auton seisoessa paikallaan. Toimintoa voi käyttää esimerkiksi lyhyiden taukojen aikana liikennevaloissa tai akkua ladattaessa.

 

KONSEPTIAUTO

MINI Concept Aceman on konseptiauto, mikä tarkoittaa sitä, että sitä ei ole saatavilla tuotantoon tai myyntiin. Se on suunniteltu antamaan käsitys siitä, miltä tulevan MINI-sukupolven muotokieli saattaa näyttää. Autoa ei voi ajaa yleisillä teillä.

Yleisö pääsee tutustumaan MINI Concept Acemaniin ensimmäistä kertaa tietokone- ja videopelimessuilla gamescom 2022 -tapahtumassa Kölnissä 24.–28.8.2022.

Lue lisää MINI Concept Acemanista lehdistötiedotteestamme.

Lue lisää MINI Concept Acemanista osoitteesta mini.com.


#MINI​ #BigLove​ #MINIConceptAceman​ #MINIConceptCar