Mini logo

Internet-selain ei ole tuettu.

Internet-selaimesi ei ole tuettu tai se on vanhentunut. Voit parantaa sivuston käyttökokemusta päivittämällä seilamesi.

Päivitä selaimesi

UUSI MINI PERHE.

Seuraavan sukupolven MINIä aletaan valmistaa syksyllä.

Tämä seuraava sukupolvi lisää sähköisten malliemme tarjontaa ja viitoittaa näin tietä tavoitteellemme olla täysin sähköisiä 2030-luvun alussa.

Uuden MINI Cooperin ja MINI Countrymanin varaukset voi tehdä 18. lokakuuta 2023 alkaen. Täyssähköinen MINI Countryman on saatavilla vuodesta 2024 alkaen.

Kaikki tässä esitetyt kuvat ja yksityiskohdat ovat alustavia.

Uusi MINI Cooper

Klassisia ominaisuuksia.

Kolmiovisesta uuden sukupolven MINI Cooperista tulee tarjolle kaksi sähköistä versiota. Kumpikin versio tarjoaa MINIlle tyypillisiä ominaisuuksia, kuten mikroautotunnelmaa ja tilojen luovaa käyttöä. 

Autossa on neljä istuinta, ja sisätilat on suunniteltu monikäyttöisiksi. Esimerkiksi tavaratilan kokoa voi tarvittaessa kasvattaa.

KAKSI SÄHKÖISTÄ VERSIOTA.

Tarjolla on kaksi sähköistä versiota: MINI Cooper E, jonka teho on 135 kW ja akkukapasiteetti 40,7 kWh, sekä MINI Cooper SE, jonka teho on 160 kW ja akkukapasiteetti 54,2 kWh.

Versioiden sähköinen toimintamatka on 300–400 kilometriä, mikä sopii hyvin kaupunkiretkiin.

Uusi MINI Countryman

Ensimmäistä kertaa koskaan aitona sähköautona.

MINI Countrymanin ensimmäinen sukupolvi esiteltiin vuonna 2010, ja siitä tuli välittömästi erittäin suosittu MINI. Sitä seurasi vuonna 2017 toisen sukupolven MINI Countryman, joka tarjosi myös MINIn ensimmäisen Plug-in Hybridin. Menestystarina saa nyt jatkoa, kun kolmatta sukupolvea aletaan syksyllä valmistaa.

Uusi MINI Countryman tulee saataville bensiinimoottorilla ja ensimmäistä kertaa koskaan myös aitona sähköautona.

Uusia ulottuvuuksia.

Uusi MINI Countryman on kasvanut joka suuntaan. 4 429 mm:n (+13 cm) pituus ja 1 613 mm:n (+6 cm) korkeus tekevät mallista entistä tilavamman ja mukavamman.

Kaksi sähköistä versiota.

Uusi sukupolvi tarjoaa kaksi täyssähköistä versiota. Kaksivetoisessa MINI Countryman E:ssä on 191 hv, kun taas nelivetoisen MINI Countryman SE ALL4:n teho on 313 hv.

Kummankin version akkukapasiteetti on 64,7 kWh ja arvioitu toimintamatka n. 450 km.

Ympäristötietoisuutta jo tuotantovaiheessa.

Esimerkiksi uuden MINI Countrymanin kevytmetallivanteissa on 70 % kierrätettyä alumiinia ja kojelaudan, ohjauspyörän, sisäkaton ja lattian pintamateriaali sekä lattiamatot ovat kierrätettyä polyesteriä, joka on peräisin PET-pulloista ja mattojätteestä. Tämä korkealaatuinen materiaali vähentää koko arvoketjun CO2-päästöjä jopa 85 % ja on vahva merkki siitä, että seuraava mallisukupolvi pyrkii pienentämään jalanjälkeään.

ENSIMMÄINEN VÄLITYS DESIGNIN KOHOKOHTEISIIN

UUDEN MINI MALLISTON AINUTLAATUISET MUOTOILUYKSITYISKOHDAT.

Uudet, täyssähköiset MINI Cooper ja MINI Countryman tarjoavat huippuluokan selkeyttä, perinteitä ja teknologiaa. Vaikutu sisustuksen minimalistisista yksityiskohdista, kuten kaksipuolaisesta ohjauspyörästä, ruutukuvioiduista istuimista ja muista ikonisista elementeistä. Kuulostaako houkuttelevalta? Kosketukseen reagoiva OLED-keskusnäyttö toimii sekä kojetauluna että viihdejärjestelmänä. Värikkäisiin kontrasteihin ja parempaan aerodynamiikkaan on kiinnitetty entistä enemmän huomiota jopa kevytmetallivanteissa ja ulkoasussa. Ajonautintoa ja silmäniloa.

HENKILÖKOHTAINEN DIGITAALINEN AVUSTAJASI.

Spike on tuttu avustaja, johon on tehty useita digitaalisia päivityksiä. Löydät Spiken aina tarvittaessa. Se opastaa sinua uusimmissa toiminnoissa ja kulkee mukanasi kaikissa seikkailuissasi.